|sâmbătă, noiembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Nunți, botezuri cu până la 70 de oameni, din 1 iunie / Fără limită de persoane dacă participanții sunt vaccinați anti-COVID 

image-2021-05-13-24796471-41-tineri-casatoriti

Din 1 iunie, va fi permisă organizarea de nunți, botezuri, mese festive cu un număr de până la 70 de persoane, în aer liber. Dacă participanții sunt vaccinați, este eliminată restricția privind numărul participanților, a anunțat joi președintele Klaus Iohannis.
Șeful statului a anunțat un calendar al relaxării restricțiilor în România, începând din 15 mai.

Iohannis a precizat că din 1 iunie va fi permisă organizarea de nunți, botezuri și alte evenimente private cu un număr maxim de 70 de persoane, în exterior, și cu 50 de persoane, în interior. Dacă însă organizatorul garantează că toate persoanele sunt vaccinate împotriva COVID, se renunță la restricționarea numărului de participanți.

Similar, regula se aplică și în sălile de sport: dacă managerul garantează că sunt toate persoanele vaccinate, numărul de participanți poate să crească, a precizat Klaus Iohannis. (hotnews.ro)

Klaus Iohannis a anunțat joi seară un calendar al măsurilor de relaxare a restricțiilor, “pas cu pas”, începând cu 15 mai.

Leave a Response