Mircia Gutau: Vreau să îi felicit public pe viceprimarul Andrei Gheorghiu şi pe consilierii USR-PLUS!

luni, 31 mai 2021

În momente cheie, USR-PLUS votează în favoarea Râmnicului, luând distanță față de Pîrvulescu. Motiv pentru care primarul Mircia Gutău îl felicită pe viceprimarul Andrei Gheorghiu. Leșină Pîrvulescu.

Iată ce a postat Mircia Gutău în urmă cu puțin timp:

”Vreau să îi felicit public pe viceprimarul Andrei Gheorghiu şi pe consilierii USR-PLUS pentru faptul că - prin votul dat astăzi în favoarea contractării unui împrumut care să asigure pregătirea a zeci de proiecte de investiţii cu care să atragem fonduri nerambursabile din toate liniile de finanţare ce vor fi disponibile în perioada următoare - au dovedit că au pus interesele comunităţii locale deasupra coloraturii politice. Prin abordarea lor matură, colegii consilieri de la USR-PLUS au arătat că, înainte de fi politicieni, sunt oameni de administraţie!

Din păcate, viceprimarul Virgil Pîrvulescu continuă să rămână prizonierul unui discurs electoral radical, prins într-o buclă temporară din care se încăpăţânează să nu iasă, gata să sacrifice orice pentru a-şi satisface orgoliul personal, chiar dacă preţul pe care este dispus să-l plătească îl reprezintă blocarea oraşului.

Sunt bucuros că forul legislativ al Râmnicului a devenit, în sfârşit, o structură funcţională, în care pot fi prezentate puncte de vedere opuse, unde pot exista controverse, dar în care domnia legii şi mai ales binele comunităţii primează!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe