|sâmbătă, noiembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Mircia Gutau: Vreau să îi felicit public pe viceprimarul Andrei Gheorghiu şi pe consilierii USR-PLUS! 

USR-Andrei-Gheorghiu-oras-european-800x445

În momente cheie, USR-PLUS votează în favoarea Râmnicului, luând distanță față de Pîrvulescu. Motiv pentru care primarul Mircia Gutău îl felicită pe viceprimarul Andrei Gheorghiu. Leșină Pîrvulescu.

Iată ce a postat Mircia Gutău în urmă cu puțin timp:

”Vreau să îi felicit public pe viceprimarul Andrei Gheorghiu şi pe consilierii USR-PLUS pentru faptul că – prin votul dat astăzi în favoarea contractării unui împrumut care să asigure pregătirea a zeci de proiecte de investiţii cu care să atragem fonduri nerambursabile din toate liniile de finanţare ce vor fi disponibile în perioada următoare – au dovedit că au pus interesele comunităţii locale deasupra coloraturii politice. Prin abordarea lor matură, colegii consilieri de la USR-PLUS au arătat că, înainte de fi politicieni, sunt oameni de administraţie!

Din păcate, viceprimarul Virgil Pîrvulescu continuă să rămână prizonierul unui discurs electoral radical, prins într-o buclă temporară din care se încăpăţânează să nu iasă, gata să sacrifice orice pentru a-şi satisface orgoliul personal, chiar dacă preţul pe care este dispus să-l plătească îl reprezintă blocarea oraşului.

Sunt bucuros că forul legislativ al Râmnicului a devenit, în sfârşit, o structură funcţională, în care pot fi prezentate puncte de vedere opuse, unde pot exista controverse, dar în care domnia legii şi mai ales binele comunităţii primează!”

 

Leave a Response