Mircia Gutau: Gradul actual de îndatorare a Municipiului Râmnicu Vâlcea este mult sub limita maximă admisă de lege!

duminică, 30 mai 2021
O jumătate de adevăr este mai periculoasă decât o minciună completă - acesta este motto-ul după care se ghidează viceprimarul Virgil Pîrvulescu, care se lamentează public că Municipalitatea vrea să contracteze încă un împrumut. Jumătatea de adevăr pe care viceprimarul Pîrvulescu "uită" să o prezinte este aceea că acești bani sunt destinați, pe de o parte, pentru asigurarea co-finanțării locale pentru anveloparea termică a 37 de blocuri din municipiu cu bani de la UE sau de la bugetul central și pentru proiectul privind alinierea parcului ETA la cerințele dezvoltării durabile, iar pe de altă parte se vor achita costurile necesare demarării a peste 30 de proiecte mari de investiții - studii de prefezabilitate, de fezabilitate, proiecte tehnice și alte studii. Printre aceste proiecte de investiții se numără și două dintre promisiunile domnului Pîrvulescu din campania electorală de anul trecut (de care, se pare, nu se poate desprinde): Delta Parc și realizarea unui Parc Științific și Tehnologic!
Deci, făcând o sinteză, vicele liberal se plânge că Primăria face demersurile necesare pentru îndeplinirea principalelor proiecte - nu că ar fi fost prea multe - cu care s-a prezentat în fața alegătorilor la alegerile de acum 8 luni. Și acuză ipocrit Primăria vrea să contracteze un împrumut, uitând să menționeze că gradul actual de îndatorare a Municipiului Râmnicu Vâlcea este de 12,34%, adică mult sub limita maximă de 30% admisă de lege!
Așa că, decât să intoxice - așa cum știe cel mai bine - opinia publică cu jumătăți de adevăr care se dovedesc a fi minciuni sfruntate, viceprimarul Pîrvulescu mai bine ar aprecia sprijinul care i se oferă pentru concretizarea proiectelor sale din campania electorală! Dar asta doar dacă nu îi e teamă că aceste proiecte se vor dovedi a fi, până la urmă, niște închipuiri fără vreo bază reală, bune doar pentru a mai câștiga câteva voturi în plus!
Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe