Magazinele DIANA sărbătoresc 30 de ani de lucruri bine facute răsplătind fidelitatea clienților cu mii de premii

vineri, 7 mai 2021

De ziua noastră, dăruim! Magazinele DIANA sărbătoresc 30 de ani de lucruri bine facute răsplătind fidelitatea clienților cu mii de premii

Am împlinit  30 de ani. 30 de ani în care toate proiectele noastre s-au dezvoltat pe un tipar conturat pe principiile care ne definesc: calitate, respect, încredere. După o călătorie  punctată de provocări dar și de mult mai multe satisfacții, am ajuns la vârsta la care avem experiența necesară pentru a face lucruri de calitate, dar suntem și suficient  de  tineri pentru a ne adapta, a crește si a inova permanent.

Am început  anul în forță,  bifând deja trei deschideri de magazine noi în doar patru luni. Rețeaua de retail DIANA este prezentă pe piața locală în 6 județe, cu 65 de magazine, o suprafață totală de vânzare de peste 11.000 de mp și o sortimentație care depășește 10.000 de produse alimentare și nealimentare.

Ne propunem să continuăm călătoria în dinamica  ultimilor ani și să atingem un portofoliu de 100 de magazine.

Sărbătorim 30 de ani lângă clienții noștri, dăruind.  Între 10 mai și 18 iulie, cumpărăturile în oricare dintre magazinele DIANA îți pot aduce  unul dintre cele  5000 de premii instant  și cele peste 400 premii puse în joc la tombola aniversară – 30 de televizoare Smart Alliew, 30 de boxe portabile JBL, 30 de aparate Tchibo Cafissimo + 240 capsule, 15 laptopuri Gaming Lenovo, 15 telefoane mobile Apple iPhone 12 și 300 de tocătoare din lemn. Si, cu putin noroc, marele premiu al campaniei - un Volkswagen  T-Roc.

Toate detaliile și regulamentul campaniei sunt disponibile în magazinele fizice DIANA și pe https://www.magazinediana.ro/ .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe