Luis Lazarus, la spital după ce s-a infectat cu covid-19. Ireal ce spunea despre virus

vineri, 14 mai 2021

Luis Lazarus a ajuns la spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Realizatorul de emisiuni TV a fost extrem de sceptic până acum cu privire la pandemia ce a schimbat normalitatea într-o lume întreagă, făcând fel și fel de comentarii controversate despre virusul ce a pus la pământ milioane de oameni.

Luis Lazarus, infectat cu noul coronavirus. Ce spunea despre pandemie înainte de acest moment greu

Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus în urma unui test PCR. Totul s-a aflat după ce o sursă apropiată de familia lui, dar și Diana Șoșoacă, au confirmat pentru publicația româniatv.net că acesta, în vârstă de 54 de ani, a avut simptomele unei răceli. Deși se simțea bine, el a ajuns la spital după ce starea s-a agravat. Rudele lui nu au făcut vreo declarație oficială până acum.

Înainte de a se infecta cu virusul, el a făcut comentarii destul de controversate despre pandemia ce a îngenunchiat o lume întreagă. Luis Lazarus era de părere în luna martie 2020 că primul caz din România nu a fost real, ba chiar susținea că italianul ce a fost diagnosticat cu virusul nu a îmbolnăvit pe nimeni.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!”, explica acesta în trecut.

Unde a petrecut Luis Lazarus noaptea de Revelion. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat

Luis Lazarus a fost în centrul atenției și de Revelion. Acesta a petrecut în Dubai într-o locație exclusivistă. Experiența a documentat-o pentru a le prezenta fanilor că regulile de distanțare au fost încălcate acolo. Pe atunci, realizatorul TV avea cuvinte grele de spus la adresa autorităților din România - informeaza playtech.ro

„Cel mai mare Revelion de pe planeta! Mii de persoane la “Five” , in Palm Jumeirah, Dubai! Și nu ma poate minți nimeni, caci eu sunt aici!!! Dacă pe toată planeta e Covid, ei, arabii și alte câteva națiuni, cum pot? Am înțeles: ei sunt niște dictatori și ca sa salveze turismul și economia au sfârșit prin a … respecta drepturile și libertățile cetățenilor lor! Noi suntem niște democrați și ne pasa prea puțin dacă salvam turismul și economia!!!”, spunea el.

Luis Lazarus, comentarii controversate făcute de Revelion. A șocat pe toată lumea

În același timp, Luis Lazarus vorbea de Revelion și despre vaccinul anti-covid-19. El considera că faptul că în Dubai are loc o petrecere așa de mare ar trebui să le dea de gândit autorităților din România și celor ce stau la conducerea țării. De asemenea, realizatorul susținea că ar fi vorba despre o manipulare.

„De aceea se dorește vaccinarea? Ca sa revenim la viața normala!!! Pai arabii nu au apucat sa se vaccineze si isi văd de … viața normala! Știu ei ceva ce noi nu știm? Sau știm și noi, dar ne facem ca nu înțelegem? Să lăsăm joaca și să trecem la … o viață normală! Gata cu tâmpeniile și manipularea!!! Share…să știe toată România și toată diaspora că se poate, dar “EI” nu vor!!! Și “NOI” ce facem? Trăiască PATRIA!”, a continuat jurnalistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe