|joi, mai 26, 2022
  • Follow Us!

Florian Marin, vicepreședintele CJ Vâlcea: Populatia Ramnicului va avea căldură și apă caldă de la CET și în anii următori 

0467E6C2-2CC8-401C-99C5-6E0C42E7DA5E-715x400

“De câteva zile a apărut în spațiul public o temă redundantă, referitoare la nedorita posibilitate ca locuitorii municipiului să rămână fără căldură și apă caldă, ca urmare a unor probleme apărute la C.E.T Govora.

Cei care vorbesc în termeni catastrofici despre acest lucru nu fac altceva decât să introducă în mentalul colectiv o stare de neîncredere și panică, aceasta în plin proces de desfășurare a unei proceduri și licitații, care vor avea ca rezultat compania de proiect pentru realizarea unei centrale pe gaz, ce va fi construită pe Platforma C.E.T Govora.

Pe scurt, asigurăm populația, precum și autoritățile că, și în anul acesta, dar și în anii următori, vor avea căldură și apă caldă.
Mai mult decât atât, Consiliul Județean Vâlcea a început, cu fonduri europene, reabilitarea rețelelor primare și secundare de distribuție.

Totodată, C.E.T Govora a înscris proiectul privind realizarea unei centrale de cogenerare de înaltă eficiență, pe gaz natural, în data de 20 martie 2020, pentru finanțare, la A.N.R.E București. Adresa de înscriere a acestui proiect a fost trimisă la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru finanțarea în cadrul Planului de Reziliență și Restructurare, în data de 18 martie 2021” – a declarat vicepreședintele CJ Valcea, Florian Marin.

Leave a Response