|sâmbătă, mai 28, 2022
  • Follow Us!

Firma Cinecitta SRL din Bujoreni, amendata de Protectia Consumatorului, contract pentru servicii de servire a mesei jucatoarelor echipei de handbal SCM 

amenda

Firmei Cinecitta SRL din Bujoreni i-a fost atribuit de catre Primaria Ramnicu Valcea un contract pentru servicii de servire a mesei jucatoarelor echipei de handbal SCM si staff-ului tehnic pe perioada iunie-decembrie 2021, in valoare de 49.200 lei noi. Interesant este ca societatea respectiva a fost amendata in anul 2020 de inspectorii ANPC pentru mai multe nereguli. Sa nu fi avut Primaria Ramnicului aceasta informatie?

Iata comunicatul ANPC:

În urma acțiunilor desfășurate, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 77.000 lei, fiind verificate următoarele locații: Pensiunea Supca (însoțită de măsura complementară a opririi de la utilizare a camerelor care prezintă nereguli până la remedierea deficiențelor), Pensiunea Bulevard, Pensiunea VFM (împreună cu măsura complementară de oprirea a activității până la șase luni), precum și firma de catering SC Cinecitta SRL.

Abaterile constatate, în timpul acțiunilor de control au fost:

  • nerespectarea condițiilor de depozitare a alimentelor;
  • folosirea de materii prime cu durata valabilității depășită sau care nu erau însoţite de eticheta de produs de unde să rezulte principlalele elemente de identificare şi caracterizare;
  • schimbarea stării termice a produselor;
  • în spaţiile de pregătire a preparatelor culinare se utilizau ustensile depreciate, iar condiţiile igienice erau necorespunzătoare, respectiv paviment depreciat, pereţi cu urme de grăsime, hote murdare cu urme de grăsime arsă.
 
ANPC va continua campania de verificări și în perioada următoare, pentru a se asigura că sănătatea și viața consumatorilor nu este pusă în pericol în zonele de comercializare, precum și că drepturile consumatorilor sunt respectate cu strictețe, acestea reprezentând prioritatea activității instituției.
Cineccitta

Leave a Response