|sâmbătă, noiembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Explozie la o fabrică din Râmnicu Vâlcea. Două persoane decedate 

explozie-2

Un accident cumplit s-a produs, miercuri, la o fabrică din Râmnicu Vâlcea, după ce s-a produs o explozie la un cazan. Două persoane au murit și una a fost rănită.

UPDATE2: Potrivit ISU Vâlcea, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați să intervină la ora 09.23, în cartierul Căzănești din Râmnicu Vâlcea, în urma producerii unei explozii, soldată cu trei victime, la un agent economic cu profil de colectare a uleiului uzat.

Ajunși la fața locului, membrii echipajelor de intervenție au constatat că, în urma deflagrației, două persoane în vârstă de 57 și respectiv 53 de ani au decedat pe loc și încă o persoană a fost rănită.

Persoana rănită (fiul uneia dintre persoanele decedate) a primit îngrijiri medicale preliminare la locul intervenției din partea echipajelor SMURD și SAJ după care a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.
La fața locului se derulează o anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc deflagrația.
Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

UPDATE: Explozia nu a fost urmată de incendiu. O a treia victimă a fost transportată la UPU Vâlcea.

La locul exploziei au intervenit echipaje de la ISU şi Ambulanţa Vâlcea.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că se vor efectua cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc deflagraţia.

Potrivit ISU Vâlcea, deflagrația s-a produs la un cazan cu substante bituminoase, la o unitate de colectare a uleiului uzat, aflată lângă fabrica de pavele din cartierul Cazanești.

Leave a Response