|marți, septembrie 27, 2022
  • Follow Us!

Directorul Spitalului Dragoesti, Edward Stanca, a fost suspendat din functie de conducerea CJ Valcea! 

Screenshot_20210505-121016_WhatsApp

Cine greșește plătește! Ancheta este în curs!

Ca urmare a apariției în spațiul public a unor materiale care fac referire la un așa-zis dialog între managerul spitalului din Drăgoești și o angajată, în calitate de coordonator direct al activității spitalelor subordonate CJ Vâlcea, administratorul public al județului, Adrian Mihăilă, face următoarele precizări:

„La nivelul Consiliul Județean există o comisie constituită printr-o dispoziție a președintelui, comisie pe care o conduc, în calitate de coordonator al spitalelor, care are ca și obiectiv verificarea întregului lanț de spitale aflate în subordinea CJ Vâlcea, printre care și Spitalul de Psihiatrie Drăgoești.

Întreaga activitate va fi verificată, inclusiv aspectele sesizate ieri. De asemenea, într-o astfel de situație, competența revine organelor de poliție, unde persoanele lezate pot să depună plângere.

Avem, la acest moment, o anchetă în curs, care va stabili eventuale nereguli administrative sau/și manageriale”.

Adrian Mihăilă, administrator public Consiliul Judetean Valcea

NR: Pe surse am aflat ca directorul Spitalului Dragoesti, Edward Stanca, cel care a adresat injurii si amenintari unei angajate, a fost suspendat din functie de conducerea CJ Valcea!

Leave a Response