Construiește-ți corect șemineul doar sub atenta supraveghere a meșterilor PEFOC!

marți, 4 mai 2021

 

Starea generală de bine și căldura unui semineu somptuos care arde potolit în living-ul casei tale, înconjurat de familie sau persoana iubită este un sentiment de neegalat! Dar pentru a te bucura de aceste momente speciale la randament maxim, dar și în siguranță deplină este neapărat nevoie să apelăm la expertiza, devotamentul și experiența câștigate în urma comercializării și montajului a mii de proiecte în casele românilor fericiți. Un specialist PEFOC, va veghea în permanență la respectarea bunelor practici de montaj și punere în funcțiune, astfel încât, familia ta să se poată bucura de aceasta experiență, în condiții ideale de siguranță și confort.

Construcția corectă a unui șemineu, fie că vorbim despre unul pe lemne sau un șemineu pe gaz, presupune respectarea unui proces complex, de la început și până la sfârșit, care va trebui să țină cont de preferințele clientului, dar și de o altă serie de factori tehnici și de design. Un meseriaș va stabili alături de dumneavoastră, zona unde va urma să fie amplasat șemineul în funcție și de poziția coșului de fum, a grinzilor sau a pereților din locuință, fără să omită dimensiunile spațiului relevant pentru capacitatea de încălzire și selectarea modelului de șemineu potrivit pentru locul unde va urma instalarea.

Alegerea focarului perfect pentru client, îi revine în totalitate meseriașului, care va oferi îndrumare și sfaturi utile pe întreaga durată a procesului: începând de la faza de proiectare, construcția propriu-zisă și până la finisaj. Tot acesta, va fi responsabil și de partea de calcule necesare determinării puterii calorice, cu schițarea primei imagini ale întregului proiect, conturarea ideilor ce urmează să fie materializate în funcție de preferințele și stilul abordat de către client, dar și de stabilirea bugetului alocat pentru materiale.

Importanța alegerii unui profesionist își va face cu adevărat simțită prezența, în etapa de realizare și execuție a proiectului. Cu excepția montajului unui incalzitor terasa, unde acesta se poate face simplu și rapid, direct de către client, când vorbim despre un șemineu cu dimensiuni ample sau o sobă pe lemne cu coș de fum, un meseriaș va supraveghea cu atenție fiecare detaliu astfel încât acesta să fie clădit cu grijă.

Pe lângă respectarea design-ului agreat de tine, un meseriaș profesionist va ține cont și de respectarea cu strictețe a standardelor europene în materie de calitate și tipul materialelor care trebuie selectate încât să reducă pe cât posibil impactul asupra mediului înconjurător, fără să se facă însă, rabat de la fiabilitatea și siguranța lucrării.

Dacă îți dorești cu adevărat, soluții care să-ți ofere siguranță, fiabilitate și confort la cele mai ridicate standarde de performanță, te invităm pe site-ul Pefoc.ro să intri în legătură directă cu unii dintre cei mai buni meseriași din industria comercializării și montajului profesional de șeminee pe lemne, șeminee pe peleți, gaz sau electrice, sobe, coșuri de fum premium, modele de gratare gradina pentru toate buzunarele fanilor gătitului în aer liber, alături de o gamă întreagă de accesorii și materiale specifice universului fascinant al încălzirii alternative. Apelează la profesioniști și transformă-ți în realitate, visul de a deține un dispozitiv termic performant, aspectuos, dar și sigur, în confortul propriului cămin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe