Constantin Radulescu: Vom rezolva problema colectării și depozitării deșeurilor în județul Vâlcea

marți, 18 mai 2021

Astăzi, ca în multe alte zile, am mers în teritoriu, pentru a verifica șantierele, dar și pentru a fi alături, acolo unde se solicită, de comunitatea locală și de primari.

L-am felicitat pe domnul primar Gheorghe Drăghici pentru drumul comunal 112, pe care îl reabilitează cu fonduri obținute prin PNDL-2.

Mi-am dorit și eu asfaltarea acestui drum, deoarece duce către CMID Roești, un obiectiv extrem de important pentru tot ceea ce înseamnă Sistemul de Management Integrat al deșeurilor din județul Vâlcea, un proiect pentru realizarea căruia CJ Vâlcea a atras fonduri europene.

Modernizarea drumului este de o complexitate mărită, la fel ca și proiectul nostru, pentru că aici nu va fi o „groapă de gunoi”, ci se va construi un Complex de Management Integrat, un depozit ecologic, cu stație de sortare și stație de tratare mecano-biologică a deșeurilor.

O coincidență fericită face ca, tot astăzi, să aibă loc deschiderea ofertelor în cadrul procedurii achiziției publice pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție a acestei investiții complexe.

După parcurgerea procedurilor legale de licitație, vom da ordinul de începere a lucrărilor și astfel, după o perioadă de peste 30 de ani, vom rezolva problema colectării și depozitării deșeurilor în județul Vâlcea.

Constantin Radulescu, presedinte CJ Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe