Angajatii Spitalului de Psihiatrie Dragoesti rup tacerea! Acuzatii grave la adresa managerului Edward Stanca!

miercuri, 12 mai 2021

Angajatii Spitalului de Psihiatrie Dragoesti rup tacerea! Acuzatii grave la adresa managerului Edward Stanca!

Mai multi angajati ai Spitalului de Psihiatrie Dragoesti, din subordinea Consiliului Judetean Valcea, au trimis un memoriu catre presedintele CJ, Constantin Radulescu, prin care i-au adus la cunostinta mai multe abuzuri ale managerului spitalului, Edward Stanca:

     Domnule Preşedinte,

Subsemnaţii Turcu Florentina, Slujitoru Filofteia, Isuf  Maria, Slujitoru Ion şi mulţi alţii din spital, vă aducem la cunoştinţă următoarele abuzuri făcute de managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoeşti, Stancu Edward:

-vorbeşte foarte urât cu toţi angajaţii (avem foarte multe dovezi)

-face multe nereguli: pacienţii rămân pe pat în continuare când îi externează şi le administrează tratament care este prescris pentru alţi pacienţi internaţi

-ne terorizează pe toţi angajaţii spunându-ne că ne dă afară pe unii iar pe alţii îi face să facă infart, că el taie şi spânzură în acest spital, că are delegaţie (mână liberă) de la Consiliu (nu am văzut şi noi că el nu a fost schimbat niciodată din funcţia de director?)

-de cât timp este manager al Spitalului de Psihiatrie Drăgoeşti a folosit muncitorii şi alte persoane angajate în spital din timpul programului de lucru la dumnealui acasă şi la firma pe care o are la Vlădeşti, unde are ca asociaţi pe:

-Chiriţă Ionuţ (asistent şef şi lider de sindicat)

-Stanca Mirela (mama domnului manager)

-Stan Ioana, iar ca administrator este Popa Mariana.

La această construcţie pentru firma lor de la Vlădeşti (fostul poligon) au fost făcuţi în spital de către salariaţii spitalului(există dovezi)

Salariaţii folosiţi din timpul programului sunt: Slujitoru Ion, Ciorei Mihai, Mihai Mitroi, Ciubuc Ion, Mihai Fuiorea şi mulţi alţii cărora le este frică să spună, pentru că riscă să rămână fără serviciu.

Există dovezi că în luna octombrie s-a şi sunat la ITM pentru că un angajat (Slujitoru Ion) figura că este de serviciu şi în acelaşi timp a fost văzut la dumnealui acasă pe acoperiş. Nu s-a luat nicio măsură.

În anul 2014 a fost angajat un farmacist, Dinculescu Vlad, care până în anul 2019 nu a fost văzut în spital de niciun angajat. Venea doar în ziua de salariu iar mai târziu venea doar marţea şi vinerea (în zi de condică). Cum este posibil ca unii sa nu se prezinte la serviciu si sa fie plătiţi? Fata care îi făcea prezenţa a angajat-o şi pe sora ei în farmacie.

Domnul manager a schimbat programul după bunul său plac( a zis că vrea să se răzbune pe noi că am început să răsuflăm aproape toţi angajaţii)

-Nu a ţinut nicio şedinţă cu noi angajaţii pentru schimbarea programului.

-Nu ne dă dublele(de exemplu sâmbăta şi duminica suntem doar doi angajaţi la 100 de bolnavi iar în timpul săptămânii suntem câte 8-10 angajaţi), iar dânsul are câte 15 gărzi pe lună. Cum este posibil?

Programul dânsului este de la 8:00-16:00 iar garda începe de la ora 15:00(o oră este plătit şi ca manager şi în gardă). Crede că noi nu ştim...

Ne terorizează prin spital spunându-ne că nu mai există supraveghetori şi vom plăti noi tot (de exemplu infirmierii au plătit linoleumul pe care l-au rupt pacienţii, butucii de la uşi, uşile).

Mulţi din spital ne-am judecat şi am câştigat la Curtea de Apel Piteşti, că aici are relaţii.

O colegă a avut decesul mamei sale fiind obligat să-i de 5 zile (aşa cum scrie în R.O.I), iar dumnealui i-a tăiat şi cele 4 ore lucrate pentru că aşa a vrut.

Acum ne promite că ne dă totul înapoi, şi program şi duble, dar numai să-l lăsăm pe Chiriţă Ionuţ lider de Sindicat şi ne ameninţă că ne dă afară dacă nu-l lăsăm pe el lider.

Liderul nu a mai fost ales de zece ani. A fost pus fictiv de dânsul ca să facă ce vor în spital iar soţia liderului este director economic (există conflict de interese), nu are voie prin lege.

În încheiere vă aducem la cunoştinţă că anexăm la această sesizare un stik cu înregistrări cu modul de comportament al domnului manager Stanca Edward.

Menţionez că i s-a deschis şi dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani de anul trecut, de asemenea a fost făcută sesizarea şi la Ministerul Sănătăţii

 

Turcu Florentina

Slujitoru Ion

Isuf Maria

Slujitoru Filofteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe