Andra Bica: Coalitia de guvernare a uitat că țara are copii de vârstă școlară

miercuri, 5 mai 2021

Au uitat că țara are copii de vârstă școlară

Preocupați să se certe pe funcții, cu gândul doar la jocurile de interese, membrii coaliției de guvernare au uitat că țara are copii de vârstă școlară.
Copiii nu votează, nu-i așa?
”Au irosit luna de vacanță forțată în care i-au trimis pe copii și le-au chinuit părinții fără să rezolve testarea extinsă și non-invazivă a elevilor. Mâine, copiii încep școala și problema rămâne!
Le doresc elevilor care revin la ore în formatul clasic să se bucure pe deplin de redeschiderea școlilor! Ceilalți copii sunt, din păcate, condamnați în continuare de un guvern care ne tot minte, în loc să ia decizii cu un pic mai multă minte…” a declarat marți președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Tot ieri, prin vocea președintelui său, PSD a atras atenția că decizia Guvernului de a permite prezența fizică la cursuri pentru ciclul primar vine mult prea târziu.
„Abia acum recunosc cât de prost au gestionat școala în pandemie și cum au sacrificat o generație întreagă de elevi. Abia acum au admis ceea ce PSD le spunea încă de anul trecut: copiii din ciclul primar trebuiau lăsați să vină la școală, așa cum a fost peste tot în Europa! Era la mintea cocoșului că nu poți învăța un copil să scrie în regim online! Le-a luat opt luni să admită acest adevăr simplu. Dacă am fi avut consens politic pe pandemie, cum le-am propus noi, nu s-ar fi ajuns aici!”, a arătat, într-un comunicat, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Andra Bica, PSD Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe