3 motive pentru ca o femeie să citească cel puțin o dată Biblia

joi, 27 mai 2021

 

Se spune că Biblia nu este pentru oricine. Este greu de parcurs și în egală măsură mai greu de înțeles, dacă nu vorbim de o ediție ceva mai actualizată, cară să abordeze un limbaj mai contemporan. Există însă variante care fac lectura de acest gen una mai simplificată am putea spune.

Deși nu există o așa zisă ediție doar pentru femei sau doar pentru bărbați Biblia de studiu pentru femei poate fi un bun stimul pentru a cunoaște lumea creștină. De femeie se leagă începutul și sfârșitul, viața însăși, căci femeia este dătătoare de viață și duce omenirea mai departe.

3 motive să citești Biblia, dacă ești femeie

Nu trebuie să fii îndoctrinată, să vezi lucrurile duse la extrem, ci trebuie doar să înțelegi că Biblia este cartea sfântă revelatoare pentru orice ființă umană. În mod special pentru o femeie, va fi lectura care:

  • O apropie de divinitate

Cu toții credem în ceva sau în altceva, chiar dacă nu într-o forță divină sau într-o singură prezență. Cert este că avem nevoie de un ghid în viață și uneori acesta este proiectat dincolo de viața și puterea umană pământească.

  • O învață să-și trăiască viața la un nivel mai profund

Îți dai seama cât de superficiali suntem, cât de falși și de limitați când credem că tot ce contează se referă la bunuri, la ce să avem și nu la ce să fim și cum să devenim. Există niște înțelesuri complexe când vine vorba de a citi și a descoperi cele relatate în Biblie.

  • Să o ajute să fie mai bună pentru ea și pentru societate

Tindem să ne perfecționăm și ne dorim cu toții, pe măsură ce ne maturizăm, să fim o versiune tot mai bună a propriei persoane. Ei bine, Biblia pentru femei poate fi genul acela de lectură care o ajută pe o femeie să devină mai bună, pentru ea în primul rând. Iar mai apoi, ea contribuie și la o mai bună societate. Crește copii în spirit creștin, ținând cont de valorile care chiar contează în viață.

Cine are ochi să vadă și cine are urechi să audă

Unii duhovnici obișnuiesc să recomande citirea Bibliei ca și canon. Este ce-i drept o misiune a oricărui creștin, cel puțin să încerce să lectureze cartea sfântă. Repetiția este mama învățăturii și verset după verset, chiar dacă ritmul de lectură nu este același ca și în cazul altor cărți, cine are ochi să vadă și urechi să audă va înțelege în cele din urmă exact ceea ce contează din această carte.

Comandă online

Biblia și multiplele ei versiuni ce există la ora actuală poate fi comandată online. Librăria Maranatha are stoc disponibil în acest sens. Unele versiuni sunt chiar atractive și practice, copertate elegant, genul acela de carte pe care ai putea să o iei cu tine foarte ușor, oriunde ai merge.

Comenzile pot fi plasate online, cu livrare rapidă către orice destinație din țară.

Contact:

0746 451 355 | [email protected]

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe