Sparle si soparle, 26.04.2021

duminică, 25 aprilie 2021
  • În carul dezbaterilor publice privind bugetul local pe 2021, consilierul local USR din Drăgășani, Marian Roșca, a fost ținta... insultelor și amenințărilor din partea mai multor consilieri, după cum se observă într-o postare video pe un site de socializare. Filmarea a fost realizată în sala bibliotecii care are sediu în acelaşi imobil cu Primăria Drăgășani, în data de 12 aprilie. Marian Roşca a postat imaginile pe pagina sa de socializare, explicând, imaginile fiind însoţite de un text explicativ: „În loc de dezbatere publică a proiectului de Buget Local, am primit violenţă verbală şi fizică din partea unor persoane din conducerea Primăriei şi a Consiliului Local Drăgăşani (membri PSD şi PNL). Aceştia sunt oamenii... şi acesta este nivelul lor de educaţie şi de respect faţă de cetăţeni. De la membrii PSD nu mai am nici o pretenţie, de mult timp. Încă mai sper ca membrii PNL să-şi revizuiască comportamentul. Chiar sunt curios ce părere au mai-marii PNL de comportamentul acestor membri ai organizaţiei dumnealor”.

 

  • În atenția Poliției Locale! De mai multe zile încoace, un grup numeros de țigani terorizează oamenii care trec prin parcul „Mircea cel Bătrân” din centrul Râmnicului. Și parcă asta n-ar fi de ajuns, țiganii „poluează fonic” toată zona respectivă, prin faptul că ascultă manele la boxe, cu volumul dat la maxim, sfidând orice normă de comportament public sau bun simț....

 

  • Oana Manea a fost una dintre cele mai bune jucătoare de la Oltchim Râmnicu Vâlcea în perioada în care scriau istorie în campionatul românesc și în competițiile europene, iar fosta handbalistă a povestit cum a ratat un transfer la Gyor. Manea a evoluat 12 ani pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar aceasta a reamintit un episod în care a fost extrem de aproape de o mutare la Gyor, în 2006. „Am avut ofertă de la Gyor, în 2006. În momentul ăla îmi doream, mi-am dorit să joc acolo. Nu m-au lăsat cei de la Vâlcea să plec. Mica Brădeanu era la Gyor și mi-a zis să vin acolo, mi-au făcut ofertă. Eu m-am dus la club să vorbesc dacă mă lasă și mi-au zis să dea 1.000.000 de euro pe mine. Le-am zis că nu sunt Ronaldinho. Era o sumă exagerată”, a spus Oana Manea pentru as.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe