Sparle si soparle, 22.04.2021

joi, 22 aprilie 2021
  • Primarul din Dragasani Cristian Nedelcu (numărul 2 în PSD Vâlcea!) și-a majorat zilele trecute salariul la suma... de peste 135 milioane de lei vechi pe lună, pe când viceprimarul a trebuit să se „mulțumească” cu un salariu de 114 milioane de lei vechi lunar. Primarul Cristian Nedelcu deține o adevărată avere demnă de un boier și nu de o persoană care conduce destinele unui oraș considerat sărac. Concret, primarul Nedelcu are nu mai puțin de 7 locuințe, din care cinci apartamente în Drăgășani și două în București, ultimul cumpărat taman în anul 2019. Pe lângă acestea, edilul din Drăgășani mai are două terenuri în municipiu, plus o mașină Daewoo Cielo. Anul trecut, Cristian Nedelcu a ridicat următoarele sume deloc de neglijat: 1,2 miliarde de lei vechi de la Primăria Drăgășani, 1,5 miliarde de lei vechi indirect din dividende (!), la care se mai adaugă cei 1,5 miliarde de lei vechi încasați de soția lui, de la CMI Crețeni și de la firma SC DBC SRL.

 

  • Un container încărcat cu deşeuri din cauciuc sosit din Marea Britanie şi destinat unei firme din județul Vâlcea a fost descoperit în Portul Constanţa și va fi returnat către ţara de origine. Potrivit unui comunicat de miercuri al Poliției de Frontieră, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa și ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit un container sosit din Regatul Unit al Marii Britanii, încărcat cu anvelope verzi - deșeuri de cauciuc, în greutate de aproximativ 25.000 kilograme, pentru o firmă din Vâlcea care se ocupă cu importurile în România. În urma verificărilor, comisarii Gărzii de Mediu Constanța au oprit importul pe teritoriul României și au decis returnarea containerului încărcat cu deșeuri de cauciuc către țara de origine.

 

  • Vineri, 23 aprilie 2021, online pe Platforma ZOOM, începând cu ora 14.00, în contextul Zilei Bibliotecarului și al Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor, va avea loc evenimentul cultural și profesional „Pandemia - provocare sau oportunitate pentru bibliotecile publice?”, „Povești cu și despre biblioteci”. Invitat special: Mariana Harjevschi, director general al Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu”, Chișinău. Cuvânt de deschidere: Remus Grigorescu, managerul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea. Speakeri: Crina Popescu, Biblioteca Publică Locală Pietrari; Georgiana Dumitrana, Biblioteca Orășenească Bălcești; Iuliana Radi, Biblioteca Publică Locală Bunești; Mihaela Radi, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe