Sparle si soparle, 15.04.2021

miercuri, 14 aprilie 2021
  • Imediat după primirea dozei de rapel, prefectul Sebastian Fârtat a postat pe facebook o poză în care apare doar în tricou, arătând un fizic.... Evident că Sebastian Fârtat nu se ridică la nivelul „pectoralilor” arătați în poze de președintele Iohannis și premierul Cîțu la precedentele runde de vaccinare! „M-am vaccinat astăzi cu doza rapel de la vaccinul AstraZeneca. Consider că am făcut cel mai important pas în fața acestei pandemii și îi îndemn și pe vâlcenii care încă nu s-au imunizat să se vaccineze împotriva acestui virus, indiferent de tipul de vaccin pe care-l aleg. Vaccinarea este la momentul actual cea mai sigură și eficientă soluție pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru. Cu cât sunt mai multe persoane vaccinate, cu atât este mai bine pentru toată lumea. Haideți ca de această data să privim spre viitor cu încredere și curaj! Să lăsăm teama și nesiguranța în urmă! Suntem puternici împreună! Ghidați de cele mai bune intenții, suntem de neoprit!”, a transmis plin de patetism prefectul Fârtat.

 

  • Handbalistele Alicia Fraga Fernandez și Marta Lopez vor îmbrăca din vară tricoul vișiniu, ibericele urmând să părăsească SCM Râmnicu Vâlcea după patru ani. Alicia Fraga Fernandez (28 de ani) și Marta Lopez (31 de ani) sunt primele jucătoare anunțate de Rapid pentru sezonul viitor. Cele două handbaliste au fost primele trecute pe listă de antrenorul naționalei Spaniei, Carlos Viver, cel care pregătește Rapidul. Cele două iberice au avut evoluții foarte bune la SCM Rm. Vâlcea în cei patru ani petercuți la echipa olteană. Au câștigat cu Vâlcea campionatul în 2019, Cupa României în 2020, Supercupa României în 2018 și anul trecut.

 

  • Curtea de Conturi a realizat anul trecut un raport privind finanțele publice locale pe anul 2019 la nivelul județului Vâlcea. Bugetul general centralizat al unităților administrativ-teritoriale din județul Valcea prezentau în 2019 venituri de 1,19 miliarde de lei și un deficit de 18 milioane de lei, finanțat din excedentul anilor anteriori. Potrivit acelorași date, la nivelul județului Vâlcea, nu au fost raportate venituri și cheltuieli aferente unor credite externe contractate de unitățile administrativ-teritoriale. La data de 31 decembrie 2019, veniturile totale ale bugetelor locale centralizate pe ansamblul județului Vâlcea însumează, potrivit execuției de casă raportată de către unitățile administrativ-teritoriale, 1,19 miliarde de lei, cu un procent de realizare de 66,3%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe