Sparle si soparle, 12.04.2021

duminică, 11 aprilie 2021
  • Sub protecția anonimatului, unul din cei 9 consilieri locali liberali din Râmnicu Vâlcea a dezvăluit pentru ziarul nostru că tot acest „război de gherilă” dus în consiliul local cu primarul Mircia Gutău își are originea în ordinele aberante date de „ciobanul liberal” în ura sa fără margini față de edilul Râmnicului. Dar, din tot acest conflict, de pierdut are orașul, care va fi năruit complet prin acțiunile nesăbuite ale PNL (în frunte cu viceprimarul Virgil Pîrvulescu), asta cel puțin până în... anul 2024, la următorul scrutin electoral, când poate vom scăpa de tot acești „câini periculoși” care doar mușcă, lăsând urme adânci pe imaginea Râmnicului, din păcate. Același consilier local PNL a mai spus că tot „ciobanul liberal” a fost cel care a plătit din buzunarul propriu miile de afișe anti-Gutău din campania electorală de la alegerile locale de anul trecut, precum și distribuirea în toate cutiile poștale din oraș, dar și pe cei 3-4 care stau toată ziua pe Facebook în disperare că primarul Gutău va greși cu ceva!!!

 

  • Vineri, 9 aprilie, în procesul deschis de ing. George Mihăilescu, Tribunalul Vâlcea a decis să amâne cauza la 18 iunie 2021 pentru ca Romsilva să depună înscrisuri, deși a avut la dispoziție... peste 7 luni pentru a face acest lucru. În vara anului trecut, la Direcţia Silvică Vâlcea s-a efectuat un „control”, ordonat de directorul general de atunci al Romsilva. Controlul a fost cerut insistent de mai mulţi liberali vâlceni care au vrut să-l detroneze pe George Mihăilescu, un adevărat profesionist şi un om integru. Inginerul Mihăilescu, prin profesionalismul său, a creat o imagine foarte bună PSD Vâlcea ani de zile în care a fost membru activ, director general al Romsilva şi consilier judeţean.

 

  • Concertele de muzică lăutărească ținute pe stadioane erau cândva la modă în România. După anul 1990, stadionul din Râmnicu Vâlcea din Zăvoi a fost arhiplin la un concert de neuitat, susținut de Gabi Luncă. În anul 1991, Gabi Luncă, alături de soțul Ion Onoriu, au umplut stadionul Dinamo, cu ocazia celui mai mare concert de muzică lăutărească urbană din istoria României. Ea a rămas singurul lăutar care a umplut stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare. Gabi Luncă e cel de-al treilea artist cunoscut decedat din cauza Covid-19 în ultima perioadă. Pe 26 martie, s-a stins Cornelia Catanga. Vineri, 2 aprilie, a încetat din viață și Nelu Ploieșteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe