|duminică, august 1, 2021
  • Follow Us!

Ramnicu Valcea: Zeci de poliţişti caută o fetiţă de 12 ani plecată de acasă de cinci zile! 

646x404

Părinţii unei fete care a fugit de acasă din data de 1 aprilie au alertat Poliţia Vâlcea luni după-amiaza, 5 aprilie, când au realizat că sunt depăşiţi de situaţie. Minora nu este la prima plecare.

De aproximativ 20 de ore, poliţiştii scotocesc municipiul Râmnicu Vâlcea pentru a o găsi pe Bianca Maria Porumbiţă, o fată de 12 ani.  Căutările au început imediat după ce părinţii acesteia au alertat autorităţile. De atunci, zeci de echipaje au străbătut oraşul pe jos, prin toate cartierele, zonele comerciale şi parcuri, pentru că există indicii că minora nu a părăsit localitatea de domiciliu.     Părinţii au motivat că n-au venit mai devreme la Poliţie pentru că au căutat-o şi ei în tot acest răstimp.

„Poliţiştii vâlceni fac verificări pentru identificarea unei minore de 12 ani, care a plecat de la domiciliu la data de 1 aprilie a.c. şi nu a revenit până la acest moment. La data de 5 aprilie, poliţiştii au fost anunţaţi de o femeie din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, fiica sa, Porumbiţă Bianca – Maria, născută la data de 08.09.2008, domiciliată în Râmnicu Vâlcea, a plecat de acasă şi nu există date despre locul în care se află. Fata are 150 cm înălţime, 45 de kilograme, păr vopsit negru, la nivelul umerilor, tuns cu breton, ochi căprui, ten deschis, cicatrici pe faţă şi pe braţul stâng. Minora nu este la prima plecare de acest gen. Cei care au informaţii, sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.   Bianca provine dintr-o familie cu trei copii. Fuge de acasă de mulţi ani, fără să aibă un motiv cunoscut, având o familie care nu a ridicat până acum suspiciuni. Şi anul trecut a fugit de acasă. Apropiaţii susţin că este extrem de nebunatică şi că, în ciuda insistenţelor părinţilor care recunosc că le-a scăpat de sub control, s-a lăsat de şcoală şi s-a împrietenit cu tot felul de persoane, învârtindu-se în anturaje extrem de dubioase, în ciuda vârstei.   Ca să pară altcineva decât este, a început să se automutileze. Părinţii cred că nu este exclus ca fata să fi încercat să consume droguri şi să aibă o viaţă sexuală intensă.

S-au făcut adrese către Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului Vâlcea pentru consiliere psihologică, la care minora refuză să se prezinte şi nici nu poate fi obligată.   Fotografia oferită de Poliţia Vâlcea este de anul trecut. Între timp, copila şi-a lăsat breton, s-a vopsit într-o culoare mai închisă şi s-a crestat pe faţă. Poliţia a început să-i audieze pe toţi cei care ar putea avea vreo legătură cu plecarea fetei, inclusiv din anturajele acesteia.

Citeste mai mult: adev.ro/qr504t

Leave a Response