Dezbaterea publică a proiectului bugetului local al Primăriei Horezu pe anul acesta este programată luni, 12 aprilie 2021

miercuri, 7 aprilie 2021

 

Dezbaterea publică a proiectului bugetului local al orașului Horezu pentru anul în curs este programată luni, 12 aprilie 2021, cu începere de la ora 14.00, în sala de conferințe a Casei de cultură „Constantin Brâncoveanu”. Reprezentanții Primăriei Horezu au anunțat că proiectul bugetului local pe anul în curs poate fi consultat la sediul Consiliului local și Primăriei Horezu, situat în strada 1 Decembrie, nr. 7, la camera 5, Serviciul Financiar-Buget-Contabilitate (persoană de contact ec. Ileana Nițu, telefon 0250.860.190, interior104) ori pe site-ul instituției, la adresa www.orasul-horezu.ro.

Opiniile, sugestiile și propunerile privind proiectul bugetului local pe anul 2021 pot fi depuse în scris până la data de 12 aprilie 2021, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8.00-16.00, la Compartimentul Relații cu publicul și comunicare (persoană de contact consilier Daniela Ogrezeanu) sau să le trimiteți prin următoarele mijloace de comunicare: prin poștă la adresa: Primăria orașului Horezu, strada 1 Decembrie, nr.7, cod poștal 245800, județul Vâlcea; prin e-mail: [email protected] sau prin fax: 0250.860.481. La dezbaterea publică sunt invitați să participe cetățeni ai orașului Horezu, reprezentanți ai ONG-urilor din oraș, reprezentanți al instituțiilor publice și ai societăților comerciale cu activitate în orașul Horezu, presa locală, precum și orice persoană interesată de veniturile și cheltuielile bugetului local, precum și a listei de investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe