Claudia Mihaela Banu, senator PNL: România promovează una dintre cele mai eficiente și de succes campanii de vaccinare din UE

sâmbătă, 10 aprilie 2021
România promovează una dintre cele mai eficiente și de succes campanii de vaccinare din UE.
⏰ Dacă dăm timpul înapoi, la debutul epidemiei în România, ne putem aminti că țara noastră era total nepregătită, lipsită de stocuri de medicamente esențiale, unde paracetamolul devenise principalul combatant împotriva COVID 19, fără măști și echipamente pentru cadrele medicale.
⌛️După un an, prin eforturi susținute, România se află azi în topul primelor 10 țări la nivel global privind gestionarea optimă a campaniei de vaccinare, ceea ce oferă speranță și conturează ipoteza revenirii la normalitate.
↗️ Vaccinarea nu este obligatorie, iar acest lucru determină o parte a clasei politice să folosească tema ca pe o lansare personală în mijlocul maselor care privesc cu scepticism acest posibil proces de însănătoșire.
↗️ Este un aspect profund imoral, decadent și cu efecte dezastruoase pe termen lung, pe care personal, îl asimilez unui atentat la siguranța națională și sănătatea populației.
🌏 Peste tot unde există deja un număr mare de persoane vaccinate (Israel, Marea Britanie, Statele Unite) s-a văzut că beneficiile vaccinării sunt incontestabile pentru toți cetățenii, indiferent de opiniile lor „pro” sau „contra” măsurilor impuse de autorități. Revenirea la normalitate nu depinde de Guvernul României, ci de noi toți, de înțelegerea corectă a măsurilor restrictive, de continuarea protejării personale și a celor din jur.
🌖 Doar așa, putem discuta după 1 iunie de primii pași spre revenire la viața de dinainte de pandemie.
🌈 Îi îndemn din nou pe această cale, pe toți vâlcenii, să se înscrie pe platformele puse la dispoziție de Guvernul României, să se vaccineze, dacă nu au făcut-o deja și să respecte regulile.
Împreună reușim!
Claudia Mihaela Banu, senator PNL de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe