Ce s-a întâmplat cu fetița de 12 ani, din Vâlcea, dată dispărută la data de 1 aprilie. Mama acesteia a spus adevărul

joi, 8 aprilie 2021
Ce s-a întâmplat cu fetița de 12 ani, din Vâlcea, dată dispărută la data de 1 aprilie
Zeci de polițiști au scotocit orașul Râmnicu Vâlcea în căutarea unei fetițe în vârstă de 12 ani, după ce aceasta a plecat de acasă. Se pare că fetița obișnuiește să fugă de acasă de ani de zile. Nu este prima dată când face acest lucru.

Fetița a dispărut pe 1 aprilie

Părinții fetiței ce a dispărut pe 1 aprilie au alertat Poliția Vâlcea pe 5 aprilie, luni după-amiază, atunci când au realizat că sunt depășiți de situație și că fetița lor nu se mai întoarce. Nu este pentru prima dată când minora fuge de acasă. Polițiștii au căutat-o pe Bianca Maria Porumbiță prin tot municipiul Râmnicu Vâlcea. Căutările polițiștilor au început imediat ce părinții fetiței au anunțat dispariția acesteia - relateaza playtech.ro

De atunci, mai multe echipaje au străbătut orașul în căutarea minorei. Polițiștii au căutat-o prin toate cartierele orașului, prin zone comerciale și parcuri și multe alte zone. Oamenii legii au primit indicii cum că fetița nu a părăsit localitatea de domiciliu.

„Poliţiştii vâlceni fac verificări pentru identificarea unei minore de 12 ani, care a plecat de la domiciliu la data de 1 aprilie a.c. şi nu a revenit până la acest moment. La data de 5 aprilie, poliţiştii au fost anunţaţi de o femeie din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, fiica sa, Porumbiţă Bianca – Maria, născută la data de 08.09.2008, domiciliată în Râmnicu Vâlcea, a plecat de acasă şi nu există date despre locul în care se află. Fata are 150 cm înălţime, 45 de kilograme, păr vopsit negru, la nivelul umerilor, tuns cu breton, ochi căprui, ten deschis, cicatrici pe faţă şi pe braţul stâng. Minora nu este la prima plecare de acest gen. Cei care au informaţii, sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Nu este prima dată când minora pleacă de acasă

Fetița minoră provine dintr-o familie modestă cu trei copii. Aceasta fuge de acasă de mai mulți ani. Nimeni nu știe de ce o face, familia nu a fost niciodată violentă cu ea. De asemenea, și anul trecut a fugit de acasă. Apropiații susțin că în ultimul timp, minora a renunțat la școală și s-a împrietenit cu cu tot felul de persoane.

Părinții au încercat să o redreseze, însă aceștia spun că minora este mai nebunatică. În ciuda vârstei, se învârte în jurul unui anturaj dubios. Părinții minorei au spus că a început să se mutileze, însă ei cred că nu este exclus ca fata lor să fi consumat droguri.

Într-un final, minora s-a întors acasă în noapte de 6-7 aprilie. De asemenea, s-a precizat și că nu există informații cum că fetița ar fi fost victima unor infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe