|vineri, ianuarie 21, 2022
  • Follow Us!

Viceprimarul liberal de la Primaria Ramnicu Valcea, Virgil Pirvulescu, minte din nou cu NERUSINARE si se autovictimizeaza ridicol 

20201123_202232-685x320

Viceprimarul liberal de la Primaria Ramnicu Valcea, Virgil Pirvulescu, minte din nou cu NERUSINARE ca a urmat cursurile unei facultati din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Intr-un interviu acordat publicatiei Impact Real, Pirvulescu recidiveaza in impostura, afirmand:  În decembrie a venit o adresă de la AS Bucureşti (nr – nu exista AS Bucuresti!!!), unde am terminat eu facultatea, apropo de discuţiile cu studiile mele, în care oamenii certificau faptul că am terminat studiile acolo, la AS Bucureşti. Mai jos se poate reciti un articol al Ziarului de Valcea in care am demonstrat ca Virgil Pirvulescu NU a urmat cursurile AS Bucureşti (probabil a vrut sa spuna: Academia de Studii Economice Bucuresti). A fost absolventul Facultatii Management Marketing in Afaceri Economice Ramnicu Valcea din cadrul Universitatii Constantin Brancoveanu (mai jos se poate vizualiza inclusiv foaia lui matricola!). 

 

In acelasi interviu, Virgil Pirvulescu se autovictimizeaza la modul ridicol:  Este totuşi grav faptul că au ajuns unii să transmită tot felul de sesizări la adresa copilului meu care a terminat Academia Tehnică Militară şi care este inginer la Ministerul de Interne, asta înseamnă că aceştia nu sunt oameni“. Trebuie mentionat ca fiul lui Pirvulescu este un adult responsabil care ar trebui sa-si asume toate actiunile personale. Bune sau mai putin bune! La acest capitol, Pirvulescu daca tacea, filozof ramanea! Mai bine sa spuna multumesc, ca nu publicam nota Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia Control Intern nr. 419168/S2/BMr./01.03.2021! Daca nu ar fi facut public acest subiect, nu l-am fi mentionat niciodata… Am inchis cazul! Noi chiar suntem OAMENI, nu plotoage asa cum sunt ziaristii platiti de Pirvulescu care publica in ziare articole mizerabile despre copiii contracandidatilor politici si poze cu copiii altor jurnalisti!!!

Tiberiu Pirnau

Documente INCENDIARE! Virgil Pirvulescu, viceprimarul liberal de la Ramnicu Valcea, este un IMPOSTOR! CV falsificat!

20201123_202232

Virgil Pirvulescu, viceprimarul liberal de la Ramnicu Valcea, este un IMPOSTOR in ceea ce priveste studiile universitare! De pe site-ul virgilpirvulescu.ro/cine-sunt#studii-si-experienta-profesionala aflam ceea ce spune Pirvulescu despre el insusi: Mi-am început pregătirea în domeniul economic încă de la o vârstă fragedă, o dată cu admiterea la profilul contabilitate din cadrul Liceului “Gib Mihăescu”, din Drăgășani. După absolvirea liceului am urmat o facultate de același profil, la Academia de Studii Economice, din București. Jumatate de adevar, combinat cu o minciuna ordinara: adevarul este ca a absolvit liceul din Dragasani, MINCIUNA: Pirvulescu nu a urmat nici macar O ZI cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Politicianul Pinochio a urmat in perioada 1993-1998 cursurile Facultatii Management Marketing in Afaceri Economice Ramnicu Valcea din cadrul Universitatii Constantin Brancoveanu, FRECVENTA REDUSA (adica nici macar nu a mers la facultate!) dupa cum reiese din foaia matricola (seria UCB nr. 588 din 24.07.1998) – vezi foto atasata.

Lui Virgil P. i-a fost rusine, jena timp de 22 de ani, sa treaca in CV (vezi foto atasate) ce facultate a absolvit cu-adevarat! In CV-ul depus la toate institutiile angajatoare din ultimii ani – fostul candidat PNL la Primaria Ramnicului a trecut  ca in perioada 1991-1997 (alta minciuna, perioada reala a studiilor fiind 1993-1998) a fost student la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (un FALS, avand in vedere ca in realitate a urmat cursurile Facultatii Management Marketing in Afaceri Economice Ramnicu Valcea din cadrul Universitatii Constantin Brancoveanu).

Interesant este ca Virgil Pirvulescu, omul care pozeaza in atoatestiutorul, cu o ingamfare iesita din comun, a fost un student submediocru, obtinand nota 5 la examene la urmatoarele discipline de invatamant: economie politica, economie mondiala, matematici aplicate in economie, statistica generala si economica. Si cand te gandesti ca acest individ, cu 5 pe linie, a ocupat ulterior functii de conducere in finantele locale si nationale si acum a fost ales viceprimar de consilierii PNL si USR, mintindu-i ca este absolvent de ASE! Rusine, Virgil Pirvulescu!

Seful de partid, deputatul Cristian Buican, il ironizeaza frecvent pe presedintele CJ, spunandu-i ca are studii la… bariera (referindu-se la apropierea Universitatii Constantin Brancoveanu de bariera de cale ferata)! Constantin Radulescu nu si-a ascuns niciodata studiile universitare sau universitatea unde a absolvit! Omul a fost corect! Nu a fost un impostor, nu si-a falsificat CV-ul, ornamentandu-l cu  MINCIUNI! Ce spui, musiu Buican, acum despre omul tau de la Primaria Ramnicu Valcea?! Ti-a cazut bariera in cap?!

Din CV-ul lui Virgil Pirvulescu aflam si alte chestiuni foarte interesante:

  1. 1988 – 1990 – IAS Dragasani, economist ferma (economist cu studii liceale?!)
  2. 1990 – 1993 – Primaria Gusoeni – contabil sef ( fara studii superioare?!)
  3. 1993 – 1998 – Directia Finantelor Publice Valcea – Serviciul revizie fiscala, Serviciul Solutionare Contestatii – inspector (pentru a ocupa functia de inspector trebuie sa ai o facultate finalizata, ceea ce  nu avea Pirvulescu!)

Alte comentarii sunt de prisos!

IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care, prin minciuni și prefăcătorie, își arogă o falsă identitate (și competență), vrând să pară ceea ce nu este; farsor. – Din fr. imposteur, lat. impostor.

ECONOMÍST, -Ă, economiști, -ste, s. m. și f. 1. Persoană care se ocupă cu studierea și analiza proceselor și fenomenelor economice; specialist în științele economice. 2. Adept al economismului. – Din fr. économiste, (2) din rus. ekonomist.

Tiberiu Pirnau

20201123_202232

20201123_165725

20201123_165739

Untitled

Leave a Response