TOP 3 ținute cu adidași casual pe care trebuie să le porți primăvara aceasta!

miercuri, 31 martie 2021

 

Primăvara aduce cu ea și temperaturile ușor ridicate, care ne permit să purtăm haine lejere și să ne încălțăm cu adidași comozi în care ne simțim bine. Tocmai din acest motiv, este nevoie să cunoști câteva dintre ținutele pe care orice persoană trebuie să le poarte primăvara aceasta din două motive: primul fiind că sunt la modă, iar al doilea că sunt confortabile și ușor de accesorizat. 

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl ai, cu siguranță trebuie să încerci un outfit de primăvară care poate fi abordat oriunde mergi! Desigur, poți utiliza și câteva detalii ce țin de amprenta ta personală, însă totul pleacă de la alegerea articolelor vestimentare și a perechii de încălțăminte adecvate.

Iată care sunt cele 3 outfit-uri casual cu adidași pe care TREBUIE să le încerci în acest sezon! 

 

  • Jeans + tricou + jachetă din piele

Una dintre clasicele combinații la care apelează numeroase doamne și domnișoare este cea formată dintr-o pereche de jeans cât mai lejeri, un tricou simplu (dar nici cele cu printuri care atrag atenția nu sunt excluse) și acea jachetă trendy din piele, care s-a lăsat așteptată toată iarna. Înainte să alegi articolele vestimentare, este necesar să te asiguri că acestea se potrivesc din punct de vedere cromatic. 

În funcție de culorile pe care le alegi pentru jeans și jachetă, poți sparge monotonia cu un tricou policromatic sau cu o pereche de adidași cu diverse detalii sau modele. Poartă această combinație clasică și bucură-te de un outfit chic și confortabil!

 

  • Pantaloni + cămașă + jachetă din denim 

Pentru a scoate din anonimat acest tip de ținută, care este adesea utilizată, fie că ești sau nu atrasă de modă, poți să utilizezi una dintre culorile anului 2021 alese de specialiști. Așadar, poate fi o idee bună să alegi o cămașă galbenă, alături de o jachetă din denim gri și să completezi ținuta cu pantaloni negri din piele sau dintr-un material care să se potrivească din punctul de vedere al texturii. După ce ai ales toate articolele vestimentare , asigură-te că iei decizia potrivită și asupra perechii de adidași pe care îi vei purta. Pentru a nu complica ținuta, albul poate fi o opțiunea ideală!

 

  • Rochie + Cardigan 

Cardiganul este un articol pe care orice persoană ar trebui să îl aibă în garderoba personală, nu numai pentru că este practic, ci și pentru că va fi întotdeauna la modă. Pentru zilele în care temperatura de afară ține cu tine, poți să scoți cardiganul preferat din dulap și, ulterior, să optezi pentru o rochie lejeră și colorată de primăvară. Pentru a completa ținuta, alege o pereche potrivită din gama variată de adidași casual pe care Brilliasboutique.eu ți-o pune la dispoziție și, în acest fel, vei avea un outfit de primăvară comod și cool în același timp.

Care sunt ținutele tale preferate de primăvară? Indiferent de piesele pe care alegi să le porți cel mai des, experimentează în acest sezon și combinațiile de articole vestimentare menționate anterior. Cu siguranță vei străluci oriunde ai merge! 

 

Sursă foto: Shutterstock.com. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe