Sparle si soparle, 25.03.2021

joi, 25 martie 2021
  • La data de 9 aprilie 2021, Tribunalul Vâlcea este așteptat să se pronunțe în Dosarul nr. 2901/90/2020 cu privire la decizia ABUZIVĂ a Regiei Naționale a Pădurilor de destituire a fostului director Gheorghe Mihăilescu din fruntea Direcției Silvice Vâlcea. Este firesc și legal ca instanța de judecată să-i dea dreptate inginerului Gheorghe Mihăilescu, având în vedere că Romsilva nu a respectat regulamentul intern al instituției și că postul era ocupat prin concurs încă din 2016, cu mandat până la finalul lui 2021. Reamintim că în toamna anului trecut, George Mihăilescu a făcut contestație la Tribunalul Vâlcea la decizia de schimbare din funcția de director al Direcției Silvice Râmnicu Vâlcea. Concret, George Mihăilescu contestă Decizia nr. 586/30.09.2020 prin care, în urma cercetării disciplinare, i-a fost aplicată sancțiunea retrogradării din funcția de director al Direcției Silvice Vâlcea în cea de... simplu inginer la Ocolul Silvic Drăgășani, începând cu data de 2 octombrie 2020.

 

  • Ziaristul Gheorghe Smeoreanu i-a adresat o solicitare primarului Mircia Gutau, sa-l imputerniceasca pe vicele Virgil Pirvulescu cu urmatoarele… sarcini: să facă metrou din Troianu până în Capela, să facă aeroport internațional la Malul Alb, să facă tunel pe sub Olănești cum e pe sub Canalul Mânecii. Sustinem! Îi îndemnăm pe cetățeni ca în prezența dlui Virgil Pîrvulescu să se poarte firesc și să îl trateze cu blândețe și compasiune.

 

  • Kristina Liscevici (31 de ani), centrul echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, a lansat un nou single. Kristina Liscevici nu e talentată doar pe semicerc. Centrul naționalei Serbiei a lansat zilele trecute o a doua melodie, „Song you like”. La piesă a contribuit și colega de la Vâlcea, Mireya Gonzalez Alvarez. Extrema din Spania a fost producătoarea clipului. „Song you like” este al doilea single din cariera Kristinei Liscevici. În noiembrie 2020, tot într-o colaborare cu Gonzalez, scotea melodia „I'm gonna win”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe