Sparle si soparle, 15.03.2021

duminică, 14 martie 2021
  • De curand a aparut o noua specie pe scena politica valceana: ,,plotoaga,,! Cum il recunosti pe acest tip de politician? Simplu: arogant din cale afara, incompetent, cu studii subtiri la bariera si iesiri de tip schizofrenic prin sedintele de partid sau publice. El e cel mai frumos, cel mai destept, restul niste prosti! Se cearta cu toata lumea, chiar si cu cei care i-au dat o paine sa manance sau l-au promovat in politica. Toata viata lui a avansat in ierarhia profesionala, prin smecherii, turnatorii si pupincurism maxim. Folosindu-se de vechiul job si-a facut asa-zisi prieteni printre oamenii instariti care cotizeaza constant la bugetul familial in baza unor contracte – de fapt taxe de protectie! Ati recunoscut plotoaga?! Hai ca e simplu!

 

  • Până la 31 martie, cetățenii interesați din Râmnic pot depune sesizări și sugestii la proiectul de hotărâre de Consiliu Local privind indexarea nivelului impozitelor, taxelor şi a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2022. Pentru anul viitor, cotele procentuale rămân la nivelul anului 2021, şi se indexează cu indicele de inflaţie de 2,6% următoarele: valoarea impozabilă pe metru pătrat de suprafaţă construită desfaşurată la clădiri, în cazul persoanelor fizice; impozitul şi taxa pe teren persoane fizice şi persoane juridice; impozitul pe mijloacele de transport; taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor; taxa pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate; taxa pentru îndeplinirea procedurii de divorţ pe cale administrativă; taxe aplicabile în parcările publice cu plată şi de utilizare parcare subterană din zona centrală; taxele instituite de consiliul local; taxele stabilite în baza unor legi speciale.

 

  • Cu unanimitate de voturi, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât modificarea componenţei comisiei de evaluare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, după cum urmează: reînvesteşte în calitate de membru desemnat pe Adriana Popescu; numeşte în calitate de membru desemnat pe doamna procuror şef Secţie urmărire penală Ramona Măndică, în locul doamnei procuror Ghiţulete Iuliana Gabriela, eliberată din funcţie, prin pensionare; numeşte în calitate de membru supleant pe doamna procuror şef Secţie judiciară Adriana Bidică, în locul doamnei procuror Măndică Ramona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe