|joi, ianuarie 27, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 15.03.2021 

soparla-cu-volanas
  • De curand a aparut o noua specie pe scena politica valceana: ,,plotoaga,,! Cum il recunosti pe acest tip de politician? Simplu: arogant din cale afara, incompetent, cu studii subtiri la bariera si iesiri de tip schizofrenic prin sedintele de partid sau publice. El e cel mai frumos, cel mai destept, restul niste prosti! Se cearta cu toata lumea, chiar si cu cei care i-au dat o paine sa manance sau l-au promovat in politica. Toata viata lui a avansat in ierarhia profesionala, prin smecherii, turnatorii si pupincurism maxim. Folosindu-se de vechiul job si-a facut asa-zisi prieteni printre oamenii instariti care cotizeaza constant la bugetul familial in baza unor contracte – de fapt taxe de protectie! Ati recunoscut plotoaga?! Hai ca e simplu!

 

  • Până la 31 martie, cetățenii interesați din Râmnic pot depune sesizări și sugestii la proiectul de hotărâre de Consiliu Local privind indexarea nivelului impozitelor, taxelor şi a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2022. Pentru anul viitor, cotele procentuale rămân la nivelul anului 2021, şi se indexează cu indicele de inflaţie de 2,6% următoarele: valoarea impozabilă pe metru pătrat de suprafaţă construită desfaşurată la clădiri, în cazul persoanelor fizice; impozitul şi taxa pe teren persoane fizice şi persoane juridice; impozitul pe mijloacele de transport; taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor; taxa pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate; taxa pentru îndeplinirea procedurii de divorţ pe cale administrativă; taxe aplicabile în parcările publice cu plată şi de utilizare parcare subterană din zona centrală; taxele instituite de consiliul local; taxele stabilite în baza unor legi speciale.

 

  • Cu unanimitate de voturi, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât modificarea componenţei comisiei de evaluare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, după cum urmează: reînvesteşte în calitate de membru desemnat pe Adriana Popescu; numeşte în calitate de membru desemnat pe doamna procuror şef Secţie urmărire penală Ramona Măndică, în locul doamnei procuror Ghiţulete Iuliana Gabriela, eliberată din funcţie, prin pensionare; numeşte în calitate de membru supleant pe doamna procuror şef Secţie judiciară Adriana Bidică, în locul doamnei procuror Măndică Ramona.

Leave a Response