Sparle si soparle, 04.03.2021

miercuri, 3 martie 2021
  • Un consilier local din Drăgășani atrage atenția despre unele fapte la limita legii și ale bunului simț care au loc în şedinţa de zilele trecute a Consiliului Local al municipiului Drăgăşani. „A fost una dintre cele mai lungi şedinţe din acest mandat, de până acum, având pe ordinea de zi proiecte foarte importante pentru municipiul nostru şi pentru cetăţeni. M-am ales şi cu o promisiune de acţionare în judecată, pentru că am curajul să spun în şedinţa de Consiliu ceea ce îmi spun cetăţenii oraşului ca şi nemulţumiri. Poate că aşa ştiu unii să răspundă la sesizările cetăţenilor, cu ameninţări de acţionare în judecată. Bucuroşi le-om duce toate! Odată cu filmarea şedinţelor a din ce în ce mai multor Consilii Locale, administraţia publică intră într-o nouă etapa de transparentizare. Şi asta se întâmplă, în mare parte, din cauza eforturilor pe care le fac membrii USR-PLUS. Cu toate că legea prevedea aceste aspecte de mult timp, abia acum, odată cu intrarea USR-PLUS în administraţiile locale din ţară, deschiderea către cetăţeni începe să devină o realitate”, spune consilierul USR Roşca Marian.

 

  • Jucătoarea Kristina Liscevic, de la SCM Râmnicu Vâlcea, a primit premiul pentru cea mai bună handbalistă din străinătate a competiției interne feminine (aferente sezonului 2019-2020). Federația Română de Handbal a stabilit jucătorii sezonului trecut în urma votului exprimat de antrenorii din Liga Florilor. Chiar dacă sezonul 2019-2020 nu s-a putut încheia pe teren, cele mai bune jucătoare care au evoluat în Liga Florilor au fost răsplătite cu trofee acordate în urma voturilor antrenorilor tuturor echipelor din prima ligă. Astfel, Kristina Liscevic, de la SCM Râmnicu Vâlcea, a primit cele mai multe voturi la categoria jucătoarelor străine care evoluează în România. Jucătoarea noastră a fost premiată de președintele FRH, Alexandru Dedu, și de Camelia Ene, director MOL România.

 

  • Așa cum a promis, secretarul Primăriei Râmnicului, Ion Didoiu, nu a contrasemnat de legalitate decizia ILEGALĂ a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, de luna trecută, privind realegerea „tovarășului” Grig Crăciunescu în funcţia de preşedinte de şedinţă pentru o perioadă de 3 luni. Propunerea a întrunit 12 voturi pentru (ale PNL și USR) și 11 voturi împotrivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe