|vineri, mai 27, 2022
  • Follow Us!

Primăria Mihăeşti i-a conferit o diplomă de excelenţă, un tort aniversar şi o sumă de bani lui Ion Parpandel, veteran de război 

Mihaesti premiere

 

Pentru eroismul, curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial şi în semn de apreciere a activităţii desfăşurate pentru ţară, Primăria Mihăeşti i-a conferit o diplomă de excelenţă, un tort aniversar şi o sumă de 5000 de lei lui Ion Parpandel, veteran de război cu grad de sergent în Ştiinţele Militare ale României.

La 76 de ani de la terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial, Ion Parpandel duce haina bătrâneţii liniştită, lipsită de bătaia puştii. Eroul şi-a petrecut cea de-a 100-a aniversare alături de familie  și reprezentanți ai autorităților publice locale în persoana primarului Constantin Băzăgeanu și a viceprimarului Constantin Ciobanu din localitatea Mihăeşti.

„Toate faptele sale înfăptuite în cel de-Al Doilea Război Mondial îl fac pe Ion Parpendel, eroul nostru din Mihăeşti un etalon pentru noi toţi. Cu respect şi onoare i-am înmânat astăzi diploma de excelenţă pentru frumoasa vârstă de aur. Cu ocazia aniversării celor 100 de ani viaţă îl asigur de întreaga noastră stimă şi preţuire, pe măsura faptelor sale de arme de care a dat dovadă, fiind un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi”, spune primarul localităţii Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

Mihaesti premiere

Leave a Response