Noi restricţii în Râmnicu Vâlcea şi alte şapte localităţi din judeţ cu incidenţă peste 3 la mia de locuitori

vineri, 12 martie 2021

Autoritățile au introdus restricții în Râmnicu Vâlcea și alte șapte localități pentru o perioadă de șapte zile, din cauza creșterii numărului de cazuri Covid-19.

Restaurantele şi cafenelele din interiorul clădirilor, sălile de jocuri de noroc, cinematografele, teatrele şi instituţiile de spectacole din municipiul Râmnicu Vâlcea şi localităţile în care incidenţa îmbolnăvirilor de COVID-19 este de peste 3 la 1.000 de locuitori îşi vor suspenda activitatea cu publicul începând de luni, 15 martie, pentru o perioadă de şapte zile, potrivit unei hotărâri adoptată vineri de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vâlcea.

Totodată, în localităţile în care se înregistrează o incidenţă cumulată între 1,5 şi 3 la mia de locuitori activitatea cu publicul în interiorul restaurantelor, cafenelelor, instituţiilor de spectacole, cinematografelor, sălilor de jocuri de noroc se va desfăşura la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Vineri, în judeţul Vâlcea se înregistrează rate de incidenţă mai mari de trei la mia de locuitori în Drăgoeşti (9,45), Bujoreni (5,15), Creţeni (4,30), Buneşti (4,13), Goleşti (3,54), Păuşeşti-Măglaşi (3,43), Râmnicu Vâlcea (3,41) şi Horezu (3,05).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe