|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

Marian Mitră: CLUBUL ROTARY Râmnicu Vâlcea a achizițonat pentru Spitalul Urgență Vâlcea-secția Boli Infecțioase dispozitive de dezinfecție cu UV-C 

FB_IMG_1593686418500-685x320

Comunicat de presă

În condițiile prelungirii perioadei de pandemie, CLUBUL ROTARY Râmnicu Vâlcea, prin contribuția generoasă a firmei STYL SRL,  a achizițonat pentru Spitalul Urgență Vâlcea-secția Boli Infecțioase dispozitive de dezinfecție cu UV-C, venind în continuare în sprijinul personalului medical din ” linia întâi” și al pacienților internați .

Considerăm că și această donație va fi încă o “resursă” în lupta cu acest virus și cu toți ceilalți inamici nevazuți care pot interveni în prognosticul bolilor infectioase.

Având alături de noi sponsori ca BIJUTERIA STIL, avem certitudinea că putem continua să ne implicăm pentru binele comunitații, pentru că bucuria și dorința de a dărui  este ca o “nestemată ” care face diferența și poate schimba vieți!
Inspirați de tema acestui an rotarian”ROTARY OPENS OPORTUNITIES”, vom “deschide “ușile bunăvoinței și vom sprijini în continuare sistemul medical!

Marian Mitră
Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea
2020-2021

Leave a Response