CSM București a zdrobit SCM Rm. Vâlcea cu 33-24 în manșa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor și este în mare măsură calificată între cele mai bune 8 echipe din Europa!

duminică, 7 martie 2021

 

CSM București pare că a tranșat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu SCM Rm. Vâlcea, după ce s-a impus cu 33-24 în fieful rivalei, în manșa tur din „optimi”.

CSM București a zdrobit SCM Rm. Vâlcea cu 33-24 în manșa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor

A 10-a confruntare directă dintre cele două formații, de când a pornit această rivalitate, a fost echilibrată doar în prima repriză. SCM Rm. Vâlcea a vrut să schimbe impresia după ultimul meci direct, pierdut în campionat cu scorul de 27-22, dar a reușit asta doar în prima parte. Plusul gazdelor față de jocul de la Sf. Gheorghe a fost Cristina Florica, extrema stângă care a citit-o mai bine pe Jelena Grubisic, și a marcat 5 goluri în primele 24 de minute. Cele două echipe au mers cap la cap în cea mai mare parte a primei reprize, cea mai mare diferență fiind de două goluri. Fiecare tabără a avut a condus o dată la 2 goluri, Vâlcea cu 8-6, iar CSM București cu 11-9.

După 13-12 la pauză, CSM București a pus stăpânire pe joc. Cristina Neagu și Barbara Lazovic au fost de neoprit și au marcat gol după gol. De asemenea, Jelena Grubisic a avut un alt meci mare (16 parade și 41%), astfel că „tigroiacele” au reușit să pună cărămidă cu cărămidă la diferența de scor tot mai consistentă.

La mijlocul reprizei, Iryna Glibko și Kristina Liscevic au dinamizat atacul echipei SCM, dar defensiva și poarta nu au prins o zi bună. Pe final, Vâlcea s-a debusolat, CSM București a ținut să joace la turație maximă până în minutul 60, astfel că la final tabela a arătat o diferență de 9 goluri: scor 33-24. A fost și cea mai clară victorie a echipei CSM București în disputele directe cu Vâlcea. Calificarea este jucată! Mai mult, „tigroaicele” sunt din ce în ce mai aproape de nivelul unei echipe de Final Four.

Statistică SCM Rm. Vâlcea – CSM București 24-33

Cristina Neagu a înscris și din „aeriană”, iar CSM a câștigat la Vâlcea categoric, cu 33-24!

Vâlcea a căzut total, iar „tigroiacele” au ajuns la 8 goluri în minutul 56, 30-22.

CSM București a luat un avans de 6 goluri, după un lob al extremei Carmen Martin, scor 28-22 în minutul 55, și pare că a luat deja o opțiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală.

Cristina Neagu a făcut unul dintre cele mai bune meciuri în confruntările cu Vâlcea. A ajuns la 12 goluri în minutul 54, scor 27-22.

Iryna Glibko și Kristina Liscevic au adus mai multă dinamică în atacul echipei SCM, dar poarta nu ajută foarte mult trupa lui Florentin Pera: 22-26 (min. 53).

Cristina Neagu a ajuns la 10 goluri în minutul 48. A fost o altă reușită cu multă șansă, pentru 24-19.

Tot Kristina Liscevic se descurcă de minune în ultimele minute, iar Vâlcea se apropie la 3 goluri, 18-21 (min. 45).

Kristina Liscevic reduce din handicap de la 7 metri, 16-20 (min. 43).

Florentin Pera este nevoit să ia time-out, după ce adversarele s-au desprins la 5 goluri în minutul 41, 20-15. Cristina Neagu a ajuns la cota 9.

CSM București a ieșit cu bine din inferioritate numerică și ia viteză în minutul 39, scor 19-15. Barbara Lazovic joacă la același nivel cu Cristina Neagu și Jelena Grubisic, trio-ul care face legea în aceste minute.

Crina Pintea vede a doua eliminare, iar Kristina Liscevic reduce din diferență, 14-16, în minutul 37.

În minutul 35 se înregistrează prima diferență de 3 goluri, 15-12, după ce Cristina Neagu a fructificat cu siguranță din nou de la 7 metri.

Jelena Grubisic a avut încă două intervenții la începutul părții secunde. Barbara Lazovic are o explozie în braț și CSM are din nou avantaj de două goluri, 14-12.

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe