|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

VIDEO Cal furat cu taxiul, transportat 40 km în urma maşinii, pe Valea Oltului 

B4649155-8C83-4E8B-AD51-AD5B617D891F-715x400

O cabalină a fost furată din judeţul Vâlcea şi trasă cu o frânghie pe o distanţă de aproximativ 40 de kilometri, în urma maşinii hoţilor, până în Şelimbăr – Sibiu, pe DN 7. Hoţii sunt acum în arest. Imagini rare au fost surprinse în trafic, pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, la finele săptămânii trecute. Un cal, legat cu o frânghie, alerga în spatele unui taximetru, spre amuzamentul, dar şi exasperarea participanţilor la trafic, care habar nu aveau că sunt părtaşi la o scenă de furt.  Astfel a fost purtată cabalina pe mai mult de 40 de kilometri pe Valea Oltului, prin două judeţe: Vâlcea şi Sibiu. Imaginile, surprinse de un trecător, în zona Boiţa, au fost ulterior postate pe You Tube.   Hoţii au plecat la furat cu o maşină. Dar cum nu puteau transporta cabalina, au decis să o lege cu o frânghie de vehicul. În timp ce unul şofa, celălalt ţinea geamul deschis cu frânghia în mână.   Maşina a mers astfel, cu avariile pornite şi viteză redusă, până la destinaţie. Imaginile spun mai mult decât orice cuvinte – scrie adevarul.ro

“Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei orașului Brezoi și din cadrul posturilor de poliție comunale arondate, au documentat activitatea infracțională a doi tineri, cu vârste de 20, respectiv 18 ani, ambii cu domiciliul în comuna Șelimbăr,județul Sibiu.

În fapt, în noaptea de 5 spre 6 februarie a.c., cei doi tineri ar fi sustras o cabalină dintr-o gospodărie, din comuna Câineni, județul Vâlcea, după care s-au deplasat cu aceasta în localitatea lor de domiciliu, respectiv comuna Șelimbăr, județul Sibiu.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, cei doi tineri au fost depistați pe raza comunei Șelimbăr, din județul Sibiu, la locuința de domiciliu a tânărului, de 20 de ani. A fost găsită și cabalina sustrasă, care a fost predată persoanei vătămate.

La data de 6 februarie a.c., polițiștii vâlceni au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea celor în cauză în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

Ieri, 7 februarie, cei doi tineri au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brezoi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de cei în cauză.

Activitățile polițiștilor vâlceni au beneficiat și de sprijinul polițiștilor din localitățile Șelimbăr și Tălmaciu.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri” – se mentioneaza intr-un comunicat de presă al IPJ Valcea.

video: oradesibiu.ro

O nouă descoperire care distruge ciuperca unghiei a...
O nouă descoperire care distruge ciuperca unghiei a…
Cum face un on simplu din București să nu plătească electricitate. Citește…

Leave a Response