|luni, ianuarie 24, 2022
  • Follow Us!

Tinerii “sclavi” PNL si USR vor sa boicoteze sedinta Consiliului Local Ramnicu Valcea! Rusine! 

143303056_223451666107577_1812686791121590757_n

Pentru mâine, vineri, a fost convocată de primarul Mircia Gutău o ședință extraordinară a Consiliului Local în vederea dezbaterii și aprobării proiectelor blocate în ședința precedentă.

Și de această dată vom avea însă de a face un un boicot mizerabil al celor care se consideră ”Alianța pentru Râmnic” – relateaza criterii.ro

Este, de fapt, ”Alianța contra Râmnicului” care își face din nou jocurile, acum din cauză de concedii de lux.

Așadar, în plină pandemie, când cetățenii municipiului se gândesc cum să tragă de bani pentru a trece peste perioada grea, micii lideri se distrează.

Virgil Pîrvulescu este la plajă în Egipt, iar Grigore Crăciunescu, la schi, în Bulgaria.

Aceste este motivul rușinos pentru care ”Alianța contra Râmnicului”, neavând majoritate din cauză de vacanțe, vrea să boicoteze ședința de Consiliu Local.

Poate, totuși, consilierii rămași acasă se vor prezenta la ședință, în numele responsabilității cetățenești.

Așa ar fi normal dacă vor să nu își păteze numele pentru o luptă politicianistă de doi bani care blochează dezvoltarea orașului.

Din pacate, tinerii consilieri PNL si USR dau dovada ca sunt biete carcase fara gândire proprie, intoarse cu cheita de Pirvulescu si Craciunescu! Niste “sclavi” ai intereselor politico-economice ale smecherilor cu gulere albe. Apropo, baieti si fete, ce curaj aveti sa-i mai priviți in ochi pe ramniceni?!

Leave a Response