Sparle si soparle, 22.02.2021

duminică, 21 februarie 2021
  • Cu toate că este membru în consiliile de administrație la societățile Minet SA și Minet Conf SRL, consilierul local liberal Cezar Bulacu nu a încasat... nici un leu, asta dacă consulți declarația de interese. Nici declarația de avere a lui Cezar Bulacu nu este prea „bogată”: două apartamente în municipiul Sibiu și 845 milioane de lei vechi câștigați în 2019 din poziția de director al SC Minet SA. Cu greșelile de rigoare și cu unele „stângăcii juridice”, redăm ce a menționat în 18 februarie Cezar Bulacu pe un site de socializare: „Astăzi, cu ajutorul colegilor din Alinată pentru Ramnic (PNL USR Plus) am transmis următoarele propuneri de proiecte: proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico- economici, pentru obiectivul de investitii Construirea Parcului Stiintific si Tehnologic TechTex Rm. Valcea; proiect de hotărâre privind aprobarea numarului si cuantumului burselor aferente anului scolar 2021-2022 pentru elevii din invatamantul preuniversitar de stat; proiect de hotărâre privind aprobarea intocmirii documentatiei tehnico-economice privind amenajarea unui loc de antrenament in aer liber si includerea acesteia in lista de investitii”.

 

  • Din păcate, echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut clar derby-ul cu CSM București, din runda cu numărul 10 a „Ligii Florilor”, scor 27-22. SCM Rm. Vâlcea și CSM București se vor înfrunta și în optimile Ligii Campionilor. Turul e în Râmnicu Vâlcea, pe 6 martie, iar returul la București, pe 13 martie. Vâlcencele au început mai bine meciul cu „tigroaicele”. Apărarea care câștigase campionate și-a făcut din nou simțită prezența. Apoi, tot angrenajul s-a destabilizat.

 

  • Constantin Popa, consilier local de la PNL, pozeaza pe facebook in bustul gol, plin de tatuaje ciudate, ca sa nu spunem altfel. Poza de pe Facebook a sters-o intre timp. Are mult timp liber, nu credem ca are serviciu, are doar un vlog din care castigă ceva bănuți ( de-aia la orice postare indeamnă oamenii să-l urmărească). Probabil ca trage "aer" mult pe... nas ! Să fie sănătos! Cand iti tatuezi un cap de mort pe tot pieptul, consideram ca ai niste probleme... serioase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe