Sparle si soparle, 14.02.2021

duminică, 14 februarie 2021
  • „Crăciunescu reales, la al XIV-lea Congres!”, am putea spune despre eternul președinte de ședință Grigore Crăciunescu, desemnat în respectiva funcție doar cu voturile consilierilor locali PNL și USR la ședința din 12 februarie. Secretarul Primăriei Râmnicului, Ion Didoiu, a atras atenția în mod special că legea stipulează clar că mandatul președintelui Consiliului Local este de MAXIM trei luni și nu sunt consecutive, tocmai de aceea tindem să îi dăm dreaptate secretarului (un jurist cu pregătire temeinică) și nu unor „amatori în drept”, cum sunt majoritatea consilierilor PNL și USR. De altfel, secretarul Ion Didoiu a anunțat că nu va contrasemna hotărârea de consiliu local prin care a fost ales „tovarășul” Grig Crăciunescu în fotoliul de președinte de ședință, lucru ce va crea mari probleme de legalitate viitoarelor proiecte de hotărâri adoptate de consilierii locali în următoarele 3 luni.

 

  • Printre „săracii” Consiliului Județean Vâlcea se numără și consilierul județean PSD Nicu Spiridon, care anul trecut a ridicat sumele de 745 milioane de lei vechi din poziția de director la Serviciul Județean de Pază Vâlcea, plus cele 130 milioane de lei vechi din indemnizații de la Consiliul Județean, conform declarației de avere. Proprietățile imobiliare au rămas neschimbate din anul 2010: o casă de locuit și un teren intravilan în comuna Vlădești.

 

  • Echipele de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti se vor duela, între 6-14 martie, în optimile Ligii Campionilor, după ce au încheiat grupele pe locurile 6 (grupa B), respectiv 3 (A). Sâmbătă s-au jucat cinci partide în ultima etapă a Ligii Campionilor, în ambele grupe, iar rezultatele nu au stabilit complet tabloul optimilor de finală, însă au adus certitudinea confruntării româneşti, între SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti. Echipa vâlceană, care nu a mai jucat ultimul meci din cauza neprezentării adversarei Brest (condiţii meteo nefavorabile pentru deplasare), a încheiat grupa B pe locul 6, iar CSM Bucureşti este pe locul 3 în grupa A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe