Sparle si soparle, 08.02.2021

duminică, 7 februarie 2021
  • Din declarația de avere a consilierului județean liberal Gheorghe Folea, aflăm că acesta a beneficiat anul trecut de următoarele sume: 1,4 miliarde de lei vechi din dividende și salarii de la firma SC Folea Medfarm SRL Orlești, 146 milioane de lei vechi din indemnizații de la Consiliul Județean Vâlcea, în timp ce soția lui a trebuit să se „mulțumească” cu suma totală de 2,3 miliarde de lei vechi, din care, cea mai mare parte, de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Gheorghe Folea nu menționează în declarația de avere că are mașini, depozite bancare, tablouri sau bijuterii, ci „doar” 6 (șase) locuințe, din care 4 apartamente (în Râmnicu Vâlcea - 2, Cluj Napoca și Baia Mare, câte unul) și două case de locuit (în Râmnicu Vâlcea și comuna Orlești), plus trei terenuri intravilane, amplasate în Râmnicu Vâlcea și Orlești.

 

  • O nouă culme a sfidării râmnicenilor! De fapt, consilierul PNL Grig Crăciunescu nu era în concediu, ci este, bine-mersi... la Râmnicu Vâlcea. Cu atât mai mare este atunci sfidarea la adresa râmnicenilor, când a ales, fără un motiv legal, să nu participe la ședința extraordinară de Consiliu Local convocată vineri, 5 februarie! Asta nu arată decât o și mai mare lipsă de coloană vertebrală: chiar dacă putea participa la ședința unde urmau să se discute puncte foarte importante pentru oraș, consilierul liberal Crăciunescu, în disprețul tuturor concetățenilor săi (care nu-și permit să nu meargă la serviciu în fiecare zi), a stat cuminte acasă, doar pentru că așa i-a cerut, din concediul său egiptean, liderul Pîrvulescu! A avut însă timp să dea interviuri „moralizatoare” din confortul biroului său. Noua majoritate PNL-USR-PLUS nu încetează să uimească prin penibilul și disprețul față de alegători de care dă dovadă cu fiecare gest public.

 

  • SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București s-au „duelat”, până acum, doar de la distanță în acest sezon atipic 2020-2021 al Ligii Florilor de handbal feminin. Derby-ul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București se va disputa, conform programării făcută recent de către oficialii Federației Române de Handbal, în data de 18 februarie 2021. Partida va conta pentru etapa a X-a a Ligii Florilor și se va disputa în Sala „Sepsi Arena” din Sfântu Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe