Sparle si soparle, 04.02.2021

miercuri, 3 februarie 2021
  • În ultimii ani, de nenumărate ori, ziarul nostru a scris despre starea de incompatibilitate evidentă în care se afla fostul consilier local liberal din Berbești, Milorad Cumpănășoiu (actualul primar), lucru confirmat zilele trecute și de Agenția Națională de Integritate. Pe vremea când era consilier local și director la Exploatarea Minieră Berbești, Milorad a participat la votul din Consiliul Local pentru achiziția de cărbune la diverse școli, sau la stabilirea unor cote de taxe și impozite pentru unitatea economică. Când nu o făcea direct, Milorad executa aceste manevre prin „marioneta” lui, fostul primar Vintilă Chelcea. Întrebat despre starea de incompatibilitate de către o televiziune locală, edilul-șef Milorad s-a... bâlbâit teribil, la fel cum a făcut și în ultimele patru luni de când conduce Primăria Berbești și nu a făcut nimic pentru oraș. Va urma un proces cu ANI, urmând ca la finele acestui an să fie organizate în oraș alegeri locale anticipate, de această dată corecte și transparente!

 

  • Conform unui bilanț al Poliției Vâlcea, în cursul anului 2020 efectivele Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat 202 acțiuni și au executat 15 percheziţii, ale căror rezultate au contribuit la probarea dosarelor avute în instrumentare. În anul 2020 au fost soluţionate 356 dosare penale privind infracţiuni de natură economică din care 26 cu trimitere în judecată fiind emise 23 rechizitorii. În anul 2020, s-au desfăşurat activităţi specifice de supraveghere judiciară faţă de 128 persoane aflate sub control judiciar şi faţă de 14 de persoane arestate la domiciliu. Polițiștii criminalişti au efectuat peste 1.700 de cercetări la fața locului și deplasări pentru alte evenimente și au ridicat peste 6.900 de urme de diferite categorii, care au condus la identificarea sau probarea vinovăției a 44 de persoane.

 

  • Recent, Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat prospectul în vederea majorării capitalului social al SC Chimcomplex SA, având următoarele caracteristici: obiectul ofertei - maxim 190 milioane de acţiuni; perioada de derulare - până la data de 11.02.2021; preţul de subscriere - 1,26 lei/acţiune; intermediarul ofertei - SSIF Estinvest; locul de subscriere - conform informaţiilor din prospect. Responsabilitatea privind operaţiunile aferente ofertei publice, în conformitate cu prevederile prospectului şi ale reglementărilor incidente, revine intermediarului ofertei, intermediarilor implicaţi în derularea ofertei şi ofertantului, cu luarea în considerare a atribuţiilor fiecăruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe