Sparle si soparle, 01.03.2021

duminică, 28 februarie 2021
  • Dacă nu exista puțină luciditate din partea celor 3 consilieri USR, ședințele Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea riscau să se transforme într-un „circ ieftin”, o tragi-comedie regizată de Virgil Pîrvulescu, asta cel puțin până în... anul 2024. În ultimele cinci luni, de la alegerile locale, consiliul local se transformase nu într-un for de dezbatere argumentată, ci doar într-un loc pentru reprezentațiile lui Pîrvulescu, acompaniat de consilierii liberali, fapt unic în țară. Este evident că opțiunea de vot a celor 3 consilieri USR (în frunte cu viceprimarul Andrei Gheorghiu) nu este pro-Gutău, ci este în interesul orașului, pentru proiectele de dezvoltare și modernizare a municipiului sau pentru alte puncte care țin de funcționarea normală a unei localități de talia Râmnicului. Dar ce este mai dureros este faptul că imediat după ședința Consiliului Local, de joi, 25 februarie, asupra viceprimarului Gheorghiu s-au aruncat pe Facebook cele mai abjecte acuzații, care nu suportă hârtia tipografică, din partea acelorași 4-5 indivizi fără meserii și fără ocupații, care stau non-stop să-i caute „nod în papură” primarului Mircia Gutău!

 

  • Cu mare greutate, ziarul nostru a intrat în posesia declarației de avere a primarului din Ionești, Constantin Neagoie. Din document reiese că „latifundiarul” Neagoie deține „la vedere” 10 terenuri (din care 8 în Ionești și două în Râmnicu Vâlcea), în suprafață totală de peste 230.000 mp, o vilă de lux în Râmnicu Vâlcea, de 443 mp, plus trei mașini (două Nissan și un tractor). La bănci, numitul Neagoie are strânse următoarele sume, sub formă de depozite bancare sau titluri de stat: 2,5 miliarde de lei vechi plus 65.000 euro, iar în anul 2019 acesta a câștigat suma de 1 miliard de lei vechi, din care 650 milioane de lei vechi de la Primăria Ionești și 350 milioane de lei vechi... din pensii.

 

  • Retras din arbitraj din cauza unor probleme medicale serioase, Teo Crăciunescu (fiul vâlceanului Ion Crăciunescu) a dispărut complet din peisajul fotbalistic de la noi. Se ocupă de niște afaceri ale mamei sale, dar în marea parte a timpului merge la biserici și mănăstiri. În plus, și-a lăsat barbă. Tatăl lui Teo, fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu, nu pare foarte încântat că fiul său a luat-o pe calea credinţei. Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe Gsp.ro, Ion Crăciunescu a dezvăluit că Teo este un tip religios și că are mai multă dragoste față de biserică decât el. Mai mult, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a spus de curând că l-a întâlnit pe Crăciunescu junior la Mănăstirea Frăsinei, din județul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe