|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

PSD Ramnicu Valcea: Consiliul Local este al oamenilor, nu al PNL și USR! 

143303056_223451666107577_1812686791121590757_n

PNL și USR nu va mai bateți joc de râmniceni!

Consiliul Local este al oamenilor, nu al PNL și USR!

Astăzi, 5 Februarie 2021, ar fi trebuit să aibă loc ședința extraordinară la Consiliul Local pentru a dezbate, din nou, cele 26 de puncte de pe ordinea de zi care nu au fost votate din ambiția prostească a liderilor de grup, PNL și USR.

Dragi cetățeni ai municipiului, asistăm în ultima vreme la incapacitatea unor indivizi, PNL și USR, care interpretează legea după un interes știut numai de ei, inventând acte legislative și interpretări asupra legii care depășesc orice limită a penibilului.

Argumentele și poziția PSD în ședințele consiliului local și în mediul on line am crezut că sunt dovezi ale corectitudinii față de oameni, indiferent de opinia politică a cetățenilor municipiului Rm. Vâlcea.

Ce dovadă mai clară să oferim decât această ultimă picătură care a umplut paharul prin lipsa de RESPECT față de Dumneavoastră!

12 aleși locali, PNL și USR, au jurat să respecte legile țării și subit, la comandă, nu se prezintă în ședință.

12 consilieri locali, PNL și USR, nu unul sau doi, ori trei, au arătat rea credință față de locuitorii care le-au acordat încredere.

12 consilieri locali, PNL și USR, au pus mai presus de interesele râmnicenilor starea lor de bine, niște personaje decupate din Caragiale, debusolate de absența rațiunii.

PNL și USR, Consiliul Local este al oamenilor, nu al vostru!

Biroul de presă

PSD RM. Vâlcea

Leave a Response