Producătorul de textile neţesute Minet din Râmnicu Vâlcea a investit 6,5 mil. euro într-o linie de producţie care va fi destinată clienţilor din construcţii şi industria auto

marți, 23 februarie 2021

Producătorul de textile neţesute Minet din Râmnicu Vâlcea a investit 6,5 mil. euro într-o linie de producţie care va fi destinată clienţilor din construcţii şi industria auto. Compania este deţinută de antreprenori vâlceni şi face parte dintr-un grup de mai multe firme reunite sub umbrela Minet

Compania Minet S.A. are peste 1.000 de clienţi, mulţi dintre ei din afara ţării, volumul exporturilor în anul 2020 fiind aproape jumătate din cifra de afaceri.

♦ Compania este deţinută de antreprenori vâlceni şi face parte dintr-un grup de mai multe firme reunite sub umbrela Minet.

Producătorul de textile neţesute Minet SA din Râmnicu Vâlcea, controlat de antreprenorii Romulus Bulacu şi Victoria Preda, a investit 6,5 milioane de euro într-o nouă linie de producţie ce va deservi clienţii din industria auto şi din construcţii. Aceasta are o capacitate de 25 de milioane de metri pătraţi pe an, iar 25 de persoane noi vor fi angajate pentru a o opera - specifica zf.ro

În 2019, ultimul an pentru care există date publice, compania a avut un număr mediu de 102 salariaţi şi o cifră de afaceri de circa 55 mil. lei, cu 2,2% mai mică decât în anul precedent.

Cezar-Bulacu-Minet-Valcea-Geosin-Protectiv-Propilena-combinezon-dec

Cezar Bulacu, director Cercetare SC MINET SA:  Dacă dorești să te dezvolți o poți face și aici, acasă la Rm Vâlcea, în România.
Investițiile și managementul performant sunt rețeta succesului oricărei instituții, fie ea privată sau publică.
Astăzi, SC Minet SA a lansat cea mai modernă linie de producție din Europa de Sud Est pentru fabricarea materialelor textile nețesute folosite în construcții și în industria auto. Astfel, susținem dezvoltarea a două industrii vitale pentru economia românescă – construcțiile și industria auto. Și o spun cu toată răspunderea pentru că in acest segment -textile nețesute cu destinație tehnică- compania vâlceană este recunoscută pe plan internațional.
Reconstrucția industrială continuă ...împreună pentru o Românie puternică!
152030981_10217790724390942_1156640174575408949_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe