Primăria Sectorului 1, decorată de Clotilde Armand cu statui care înfățișează draci dezbărcați. Vezi imaginile revoltătoare

joi, 18 februarie 2021
Statui-draci la Primăria Sectorului 1
„Țara arde și baba se piaptănă” este proverbul care i se potrivește de minune primarului sectorului 1 care șochează în fiecare zi. În ciuda perioadei grele prin care țara noastră trece, Clotilde Armand a considerat că tot ce lipsește de la Primărie sunt niște drăcoaice. În urma imaginilor publicate, atacurile la adresa doamnei primar nu au întârziat să apară.

Expoziție pentru o parte dintre bucureșteni

În plină pandemie de Covid-19, Clotilde Armand va organiza o expoziție de sculptură în holul Primăriei Sectorului 1. Din păcate, sculpturile alese nu par să fie pe gustul multor cetățeni, având în vedere valul de reacții negative care au curs la postarea făcută de edil.Una dintre persoanele care au reacționat acid la această inițiativă a fost chiar avocatul Mihai Drăgan, criticând aspru superficialitatea cu care Clotilde Armand își fixează prioritățile în calitate de primar.

”Din surse foarte sigure, am aflat că, după ce a rezolvat rapid toate problemele Sectorului 1, de la salubritate, până la bursele elevilor, de la locurile de parcare de reședință, până la paza din școli, edilul din Banu Manta și-a găsit timp și pentru tichia de mărgăritar… Pardon, pentru mecenat.

Pentru vineri, primărița Clotilde Armand pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1″, a anunțat acesta pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 refuză să primească cetățeni la audiențe

În urma schimbărilor făcute în detrimentul cetățenilor, mulți dintre aceștia și-au exprimat dorința de a merge să discute cu Clotilde Armand la sediul Primăriei. În repetate rânduri, edilul a refuzat această interacțiune, invocând motivul distanțării sociale.

„Rămâne întrebarea legitimă a cetățenilor: cum de primarul Clotilde Armand poate participa la evenimente mondene, precum vernisajul unei expoziții, dar nu poate acorda audiențe în spațioasa sală de consiliu a Primăriei Sectorului 1? Poate că lui madam Clotilde ii trebuie o… pălărie de mărgăritar…” a adăugat Mihai Drăgan, citat de DCNews.

Mircea Badea vrea să participe la vernisaj

În urma anunțului cu privire la expoziția care va avea loc la parterul Primăriei, Mircea Badea își cere dreptul de a fi lăsat să intre, deși accesul ar fi doar pentru cunoscători.

„Eu mă duc la expoziţie, în Banu Manta. ‘Numai că vernisajul se va ţine cu uşile închise’. Aoleu, păi ce fel de vernisaj e ăla cu uşile închise? ‘Fiind destinat doar cunoscătorilor’. Păi eu sunt cunoscător. Eşti nebun? Lasă-ne înăuntru, Clotilde”, a spus Mircea Badea.

Acesta a continuat cu explicațiile, citând sursa informațiilor care elucidau misterul unui public restrâns.

„Desigur, comentariile de pe pagina de socializare a lui Clotilde Armand, unde edilul a și anunțat vernisajul, duc și către un alt mobil al amânării accesului publicului.

Cetățenii ii reproșează edilului că refuză să țină audiențe, sub pretextul respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Deci, mobilul restricționării accesului publicului larg la vernisajul de vineri ar putea fi și acela de a evita posibilele reproșuri ale unora dintre cetățeni’.

Sursa: https://playtech.ro/stiri/primaria-sectorului-1-decorata-de-clotilde-armand-cu-statui-care-infatiseaza-draci-dezbarcati-vezi-imaginile-revoltatoare-281757

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe