Nu te simți îndeajuns de atrăgătoare? Iată 3 metode prin care îți poți descoperi energia feminină!

joi, 18 februarie 2021

Spre deosebire de alte vremuri, acum este cel mai bun moment să fii femeie. Poți fi independentă și poți, în același timp, să te folosești de atuurile tale, iar tot ce trebuie să faci este să îți dorești acest lucru! Să fii feminină nu înseamnă să fii slabă, să te limitezi în vreun fel, să ai siluetă de fotomodel sau să porți tocuri în fiecare zi, ci pur și simplu să te bucuri de cine ești! Feminitatea este diferită de feminism, întrucât ea nu aspiră către niciun fel de drept în plus, nu ofensează pe nimeni și nu te îndeamnă la vreun activism agresiv. În momentul în care reușești să nu te mai opui naturii tale, atunci vei fi fericită.

Iată TOP 3 modalități prin care te poți bucura de natura ta feminină!  

 

  • Dansează

Dansul este bine cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra fizicului și psihicului, asemănătoare cu meditația. Când dansezi reușești să te concentrezi mai bine la momentul prezent, astfel determinând detensionarea mușchilor și obținând aproape instant o stare mai bună. Nu trebuie să fii o dansatoare profesionistă ca să profiți de beneficiile lui. Tot ce trebuie să faci este să alegi muzica ta preferată, să te închizi în cameră pentru mai multă intimitate și să dansezi în voie, oricât de amuzant sau senzual îți dorești tu. Atunci când reușești să-ți simți corpul, descoperi și energia feminină. 

 

  • Adu-ți aminte de cea mai bună versiune a ta

Având atât de multe surse de comparație, de la rețelele de socializare la prieteni sau cunoștințe, este foarte ușor să crezi că tu cea din zilele mai proaste ești tu în fiecare zi. De aceea, este foarte important să găsești diferite modalități prin care să-ți amintești de cea mai bună versiune a ta. Ai o poză sau mai multe de care ești mândră? Transformă-le într-un reminder pentru cea mai bună versiune a ta și plasează tablouri canvas personalizate în diferite locuri unde îți petreci majoritatea timpului, cum ar fi pe birou sau pe noptieră. O altă modalitate care te poate ajuta să-ți păstrezi părerea bună despre tine este să transformi rochia ta preferată într-un talisman. Poart-o în orice zi în care nu te simți foarte bine pentru un plus de încredere. 

 

  • Senzualitate prin cele cinci simțuri

Ce poate fi mai senzual decât energia feminină? Ca să te conectezi la senzualitate, trebuie să te deconectezi de la gândirea logică și să te lași pradă instinctului și intuiției. Prin urmare, încearcă să experimentezi diferite lucruri folosind toate cele cinci simțuri și să te concentrezi doar la efectul lor imediat asupra ta. De exemplu, poți face o baie caldă în care să adaugi uleiuri esențiale sau petale de flori pentru aromă și o atmosferă plăcută. Concentrează-te pe modul cum se simte apa pe pielea ta, simte mirosul din jur și privește petalele de flori. Astfel, poți crea un punct de pornire pentru o călătorie a imaginației în care îți poți regăsi zeița interioară într-un moment intim de relaxare. 

Cu alte cuvinte, nivelul de atracție vine din interior. Ca să te simți mai atractivă și mai încrezătoare, trebuie să-ți faci timp pentru diferite mici ritualuri ca să te aducă mai aproape de tine. 

Sursa foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe