|luni, ianuarie 24, 2022
  • Follow Us!

George Popolan, primarul comunei Daesti: Vaccinarea înseamnă responsabilitate! 

popolan gheorghe candidat
Dragi cetățeni,
🚨 Zvonurile și dezinformarea continuă să se răspândească și în comuna noastră.
🚨 Vă informăm asupra faptului că Primăria Comunei Dăești nu a distribuit fluturașe împotriva vaccinării anti-COVID-19.
🚨 Conducerea primăriei lasă la aprecierea fiecărui cetățean să se decidă cu privire la vaccinare, dar respinge cu fermitate încercările unora de a descuraja populația cu privire la efectele vaccinului.
ℹ️ De altfel, atât primarul cât și viceprimarul, s-au programat pentru vaccinare, dând dovadă de responsabilitate atât în ceea ce-i privește pe ei și familiile lor cât și întreaga comunitate cu care intră în contact nemijlocit zi de zi.
🚨 Răspândirea coronavirusului a generat multe știri false, care împiedică eforturile de limitare a pandemiei.
ℹ️ Pentru susținerea informării corecte, există o pagină UE despre răspunsul Europei la pandemie, care va include în curând informații speciale pentru combaterea zvonurilor nefondate referitoare la coronavirus: https://ec.europa.eu/…/live…/coronavirus-response_ro.
💉 Vaccinarea înseamnă responsabilitate și reprezintă acum singura opțiune pentru stoparea acestei pandemii.
💉 “Dacă apuci să completezi schema și să primești ambele doze, în acel moment ești protejat în proporție de 95% împotriva oricărei forme de Covid și 100% împotriva formelor severe de Covid!”
💉 “Dacă te vaccinezi împotriva Covid-19 și te îmbolnăvești la scurt timp, posibilitatea de apariție a unor forme severe scade foarte mult, iar dacă apuci să completezi schema și să primești ambele doze, ești protejat în proporție de 100% împotriva FORMELOR SEVERE de Covid”.
‼️ Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională despre vaccinarea #COVID19👉 RO Vaccinare: 👉 www.vaccinare-covid.gov.ro.
🙏🏽 Să ne ajute Dumnezeu să ne reîntoarcem, cât mai repede, la normalitate!
George Popolan, primar Daesti

Leave a Response