|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Familia Mutu doneaza 15.000 de euro Fundatiei Alex Tache pentru a construi Casa NEST pentru 12 copii orfani 

Georgiana-Mutu-parintii-

Sunt Giorgiana Mutu şi sunt  Brand Manager  Râureni. M-aţi putut vedea la emisiunea „Şef sub acoperire” difuzată la PRO TV. Eu şi familia mea dorim să contribuim cu 15.000 de euro către Fundaţia Alex Tache. Vrem să-l ajutăm pe Alex să-şi îndeplinească visul de a construi Casa Nest pentru copiii orfani. Hai să facem bine! Donează 2 euro la 8844 cu textul NEST, din orice reţea naţională şi ajută-l şi tu pe Alex Tache să-şi îndeplinească visul, o şansă la o viaţă fericită pentru 12 copii abandonaţi. Puţin cu puţin înseamnă mult!

cine-este-alex-tache

Înființată în august 2016, Fundația Alex Tache dorește să consolideze spiritul civic și să participe la viața comunității locale prin activități caritabile. Scopul fundației este creșterea, formarea și educarea copiilor abandonați în stil familial. Pentru realizarea acestui vis ne propunem să construim o locuință pe care 12 copii să o poată numi „acasă”. Lucrarea a fost demarată în comuna Galicea, județul Vâlcea.

Cine este Alex Tache?

Alex Tache are 33 de ani și este din Râmnicu Vâlcea.

Viața lui Alex era asemănătoare cu a multor tineri până în 2007, când a fost diagnosticat cu cancer osos la femurul stâng, o boală ce dă o speranță de viață de până la cinci ani.

După șase operații de recidivă locală, patru intervenții pentru metastaze pulmonare și amputarea membrului stâng, acum, la doisprezece ani de la debutul bolii, Alex este extrem de încrezator că o va învinge, iar planurile sale de viitor sunt mai mari ca oricând.

Misiune

Copiii de azi sunt adulții de mâine, iar lipsa de afecțiune, lipsa unui mediu adecvat de dezvoltare și lipsa sentimentului de apartenență la o familie produc în cele din urmă efecte negative asupra comunităților. De aceea, Fundația Alex Tache își dorește să fie unul din factorii ce contribuie la sprijinirea activităților sociale dedicate copiilor abandonați.

Viziune

Primul pas spre îndeplinirea misiunii este construirea Casei NEST, locul care va însemna „acasă” pentru 12 copii. Vrem să le oferim mediul familial armonios, fără conflicte, în care să se simtă în siguranță și să  simtă că sunt înțeleși. Îi vom îndruma spre alegerea carierei în funcție de vocație, aptitudini și pasiuni.

După școală, aceștia vor avea parte de un program after-school cu profesorii și voluntarii noștri care îi vor ajuta la teme și vor avea posibilitatea să își descopere pasiunile și creativitatea punându-le la dispoziție profesori de arte și sport.

Ne dorim dezvoltarea și pregătirea lor pentru viață, iar în acest sens le vom oferi susținere totală.

Fundația Alex Tache

C.I.F.: 36373060 | 2/F/2016

str. Principală nr. 68, sat Bratia Vale
com. Galicea, 247205
Vâlcea, Romania

E-mail: contact@fundatiaalextache.ro
Telefon: 0749 199 574

Cont LEI: RO12 INGB 0000 9999 0614 8264
Cont EURO: RO97 INGB 0000 9999 0848 3270
Swift: INGBROBU
Bic: INGB
ING Bank

Cont LEI: RO67 BACX 0000 0019 6657 1000
Unicredit Bank

Leave a Response