Dorina Mutu, Annabella: Anul acesta vom depăși 100 de magazine

marți, 2 februarie 2021

Annabella, al doilea cel mai important jucător independent care activează pe piața locală, și-a setat ca anul acesta să depășească pragul de 100 de magazine, ceea ce înseamnă că vorbim despre cel puțin 11 deschideri.

”Vom continua eficientizarea proceselor interne în paralel cu menținerea bugetelor de investiții cel puțin la nivelul celor din anul 2020, vizând în special extinderea rețelei noastre. Prin urmare, ne așteptăm ca anul acesta să depășim 100 de magazine în rețeaua noastră. De altfel, deschiderile de noi magazine vor începe chiar din luna ianuarie”, a declarat Dorina Mutu, proprietara Annabella pentru revistaprogresiv.ro

Annabella a încheiat anul 2020 cu 90 de unități comerciale, iar bugetul de investiții alocat extinderii rețelei s-a ridicat la 1,7 milioane de euro. În ceea ce privește așteptările financiare, retailerul vâlcean a încheiat anul cu o creștere a cifrei de afaceri de 10%, iar pentru 2021 ținta este de a menține rimul de creștere.

”Chiar și în contextul actual ne propunem o creștere de 10% a cifrei de afaceri. Nu ne așteptăm să fie un proces ușor, însă anul care tocmai se încheie ne demonstrează că avem resursele de business și capacitatea de adaptare pentru a trece cu bine peste vremuri dificile. Ne așteptăm la un an destul de complicat pentru piața de retail. În ceea ce ne privește, 2021 este un an care va marca, odată cu extinderea rețelei noastre de magazine, trecerea către modern trade, iar aceasta se va reflecta în modul în care abordăm politica de promoții, oferte și pricing”, a punctat proprietara Annabella.

Annabella este al doilea cel mai mare jucător din piața locală de retail în funcție de cifra de afaceri și număr de magazine, având în prezent 90 de magazine, situate în județele Vâlcea, Argeș și Olt. Retailerul este deținut de soții Dorina și Dan Mutu, care au dezvoltat și un business de producție - Râureni, unul dintre cele mai mari branduri locale de conserve din fructe şi legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe