Descoperă aceste sloturi cu fructe pe care le poți juca online

luni, 22 februarie 2021

 

Sloturile cu fructe sunt printre cele mai jucate chiar și în cazinourile online care au în ofertă sute de titluri cu tematici diferite. S-a constatat că „defilarea” fructelor pe ecran are un efect reconfortant.

Casinos.ro îți indică unde poți juca păcănele cu fructe gratis, dar cu posibilitatea de a câștiga bani. Astfel, vei avea putea să descoperi sloturile cu struguri, pepeni, cireșe, pepeni ș.a. fără să riști fondurile tale. Îți recomandăm să încerci cinci jocuri foarte distractive:

REEL RUSH

Produs de un provider de top, NetEnt, Reel Rush are ca simboluri și fructe, și dulciuri. Fiecare jucător are libertatea să adauge sau să scoată efecte sonore, astfel că atmosfera se poate „customiza”.

Simbolurile Wild apar pe rolele 2,3,4 și 5 din jocul principal și înlocuiesc orice simbol atunci când pot intra în combinații câștigătoare. Există și funcție Free Spins, cu 3125 de direcții de câștig. Cel mai mare câștig adus de simbolurile obișnuite este de 1000 de ori miza (5 căpșuni).

Miza minimă per rotire este destul de mare: 2,5 lei. Miza maximă pentru o rundă este de 500 de lei. Fisa cea mai mică este de 0.05 lei, iar cea mai mare are valoarea de un leu. Cel mai mare câștig posibil ajunge la 480.000 de fise!

NINJA FRUITS

Picture2

Dacă îți plac fructele și filmele cu luptători ninja, atunci ai distracția garantată. Cei de la Play’n Go au gândit o poveste foarte interesantă. O linie formată din cinci simboluri identice reprezentate de un sensei cu barbă albă îți va aduce un câștig de 5.000 de fise. Cum valoarea unei fise poate fi setată la 0.25 lei, vorbim de bani frumoși.

Se poate seta numărul de fise per pariu între 1 și 5, dar și numărul de linii de câștig, de la 1 și 15. Miza maximă per rotire este de 7,5 lei. Trei simboluri steluță ninja activează runde bonus, prin care poți câștiga până la de 150x pariul total. Trei simboluri gheișă declanșează rotirile gratuite în timpul cărora pot apărea simbolul Scatter suplimentar, care înlocuiește orice simbol cu excepția celor speciale.

CHERRIES GONE WILD

 

Nu au înnebunit salcâmii, ci ... cireșele. Spre deosebire de Reel Rush, acest slot produs de la Microgaming are o miză minimă foarte permisivă, de numai 0,30lei. Nici cei care obișnuiesc să joace pe sume mari nu sunt dezamăgiți, pentru că se pot miza și 150 de lei per rotire.

Grafica este asemănătoare cu cea a jocurilor care erau la aparate. Simbolul Wild este reprezentat de cireșe, care înlocuiesc orice simbol obișnuit atunci când pot intra în combinații care îți aduc bani în cont. În rest, mai apar șeptari în trei culori (roșii, verzi și albaștri), BAR, pepeni, portocale, clopoței și prune. Cinci cireșe aduc de 500 de ori miza, în timp ce cinci simboluri șapte roșu înmulțesc miza de 350 de ori.

FREAKY FRUIT

Picture3

Cei de la CTMX/GamesOS Software au reușit să lanseze un joc atât pentru începători, cât și pentru veterani. Grafica per ansamblu este foarte plăcută și duce cu gândul la vacanță, pentru că te trezești pe o plajă, pregătind cocktailuri. Obiectivul este acela de a alinia corect fructele pentru a face  cocktailul perfect. Când fructele nu succed așa cum scrie în rețetă, nu iese bună băutura.

În runda bonus, un cocktail delicios atrage o față zâmbitoare și un câștig pe măsură. Poate vei avea noroc și vei pune mâna pe jackpotul de 2.500 de fise.

Un cocktail de ananas, unul de portocale, unul roșu sau unul albastru aduc venituri ceva mai mici.

FRUIT FIESTA

Picture4

Ardeiul iute cu mustăcioară și cu sombrero a dat semnalul: este timpul pentru fiesta. Atmosfera este exact ca în Mexic, într-o noapte toridă de vară, cu fructe care cântă la chitară în timp ce se perindă pe ecran, într-o grafică 3D.

Poți alege între 5, 10 și 20 de linii de plată, iar valoarea fisei poate fi setată între 0.01 și 0.50. Se poate regla și volatilitatea: una mai scăzută va aduce câștiguri mai dese, dar mici. Cel mai important simbol este un șeptar care dansează. Cinci astfel de șeptari îți aduc de 1.000x miza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe