|sâmbătă, ianuarie 22, 2022
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: DJ 650 Ocnele Mari-Bunești va fi reabilitat. Urmeaza realizarea unui parteneriat în vederea dezvoltării unei baze de tratament balnear la Ocnele Mari 

Screenshot_20210211-202155_Facebook

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma unei vizite efectuate astăzi, 11 februarie 2021, la Ocnele Mari, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a stabilit, împreună cu primarul orașului, Remus-Gabriel Sasu, câteva investiții care se vor realiza cu sprijinul Consiliului Județean Vâlcea în următoarea perioadă.

Este vorba despre reabilitarea DJ 650 Ocnele Mari-Bunești și realizarea unui parteneriat în vederea dezvoltării unei baze de tratament balnear.

„Pentru anul acesta, ne-am propus să reabilităm DJ 650 Ocnele Mari-Bunești, pentru ca localnicii și turiștii care vin în stațiune să circule pe un drum bun. Ne gândim și la un proiect comun. Așa cum ne-am asociat cu localitățile Vaideeni sau Vlădești pentru realizarea unor proiecte pe turism, așa vom face și cu orașul Ocnele Mari. În parteneriat cu Primăria, ne propunem să dezvoltăm o bază de tratament și servicii. Orașul Ocnele Mari are potențial turistic, pe care noi ne dorim să îl creștem, așa cum se întâmplă în celelalte stațiuni vâlcene.”- Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

Compartiment Comunicare, Relații Publice

Leave a Response