|joi, octombrie 21, 2021
  • Follow Us!

Cine e românul cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram! Valceanul Andrei Deiu le întrece pe Antonia, Inna şi Delia 

andrei-deiu-instagram

Cine e românul cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram! Valceanul Andrei Deiu le întrece pe Antonia, Inna şi Delia

Vezi galeria9 poze

  • +3

El e românul cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram! Andrei Deiu le-a depăşit pe Andra, Delia, Inna, Antonia şi alte celebrităţi foarte cunoscute! Ce face el, unde locuieşte şi cu ce se ocupă?

Are 4,2 milioane de urmăritori pe Instagram şi pare că nu se opreşte aici! Andrei Deiu este românul care are mai mulţi followers pe Instagram decât Antonia (2,6 milioane), Andra (2,5 milioane), Inna (2,9 milioane). Succesul lui a depăşit de mult graniţele ţării…este internaţional, iubit la nivel mondial – relateaza okmagazine.ro. Dar cu ce se ocupă acesta? Cum a reuşit aşa o performanţă?

Andrei Deiu e culturist

Andrei Deiu s-a născut în România şi este originar din Râmnicu Vâlcea. Conform profm.ro, acesta s-a mutat cu familia în Anglia, pe când avea 15 ani. Acolo şi-a descoperit pasiunea pentru fitness şi culturism, din dorinţa banală de a pierde câteva kilograme în plus.

Nu doar pe prieteni îi inspiră, ci milioane de fani din lumea întreagă! Andrei se antrenează zilnic, are un stil de viaţă şi de alimentaţie strict, aşa a reuşit să aibă un corp…de revistă. A ajuns să se antreneze chiar cu Hany Rambond, dorindu-şi să câştige titlul la Mr. Olympia, o competiţie internaţională de culturism organizată anual de Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness.

Face sport de 8 ani

Andrei Deiu face sport de 8 ani, însă recunoastea internaţională şi succesul în industrie au venit treptat, cu precădere în ultimii ani. A muncit mult, zi de zi în sala de forţă, iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Corpul lui de culturist atrage privirile!

Foto: Facebook, Instagram

Leave a Response