Proxeneți din Vâlcea săltați de mascați – Duceau minore la produs

joi, 18 februarie 2021

Doi bărbați din județul Vâlcea au fost săltați de mascați fiind bănuiți că ar fi racolat patru tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze. Indivizii foloseau metoda „Loverboy”, prin care le ademeneau pe fete, după care le trimiteau la produs în străinătate sau în țară.

Percheziții de amploare, joi dimineața, în județul Vâlcea și în municipiul Craiova. 

„La data de 18 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Vâlcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Vâlcea și una în municipiul Craiova, pentru depistarea a 2 bărbații bănuiți de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri de risc”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea, citat de oradesibiu.ro.Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2018-2020, cei doi bărbați, de 28, respectiv 36 de ani, din Drăgășani și Râmnicu Vâlcea, ar fi racolat, folosind și metoda ,,Loverboy”, patru tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, pe care le-ar fi obligat la practicarea prostituției, atât pe teritoriul țării, cât și în afara acesteia.

De asemenea, unul dintre bărbați este bănuit și de trafic și consum de substanțe interzise.

De la locuințele persoanelor vizate, au fost ridicate, în vederea confiscării, 8 telefoane mobile, 10 cartele SIM, 2 stick-uri de memorie, 2 grindere, un cântar electronic și mai multe înscrisuri.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea audierii și continuării cercetărilor.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova. În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

https://youtu.be/6JyGJLqw_sI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe