TIC Trans - fără neplăceri atunci când expediezi colete din România în Germania!

vineri, 22 ianuarie 2021

 

Dacă până în momentul de față ai tot întâmpinat neplăceri atunci când a trebuit să trimiți colete din România în Germania, cred că cel mai bine ar fi să schimbi firma colaboratoare. Află că la TIC Trans clienții sunt extrem de mulțumiți de serviciile de care dispun, motiv pentru care te-ar putea și pe tine convinge să trimiți de acum încolo colete în străinătate cu această firmă.

TIC Trans îți oferă o gamă vastă de servicii, însă cel mai căutat serviciu rămâne cel de transport colete în străinătate. Această firmă de transport organizează curse săptămânale din România către Germania, Olanda, Belgia și Anglia. Parcurge rândurile ce urmează pentru a afla ce te-ar putea convinge să trimiți pachete din România în străinătate cu TIC Trans.

Personalul TIC Trans îți poate oferi oricând suport și sfaturi utile

Vrei să trimiți un colet în străinătate, însă nu știi cum trebuie să procedezi. Ce e de făcut? Cel mai bine iei legătura cu o firmă serioasă de transport colete pe plan internațional, așa cum este TIC Trans Germania.

Personalul acesteia îți va oferi mereu suport și sfaturi utile cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmezi în pregătirea coletului. Alege să ceri consultanță doar experților în domeniu pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor tale. Ai datele de contact ale personalului TIC Trans în cadrul site-ului lor oficial, tictrans.ro.

Expedierea coletelor în străinătate este realizată în cel mai scurt timp

Ce ți-ai putea dori mai mult decât ca pachetele tale să ajungă în străinătate în cel mai scurt timp? Află că la TIC Trans acest lucru este posibil. Dacă alegi să trimiți un colet din România în Germania, acesta va ajunge la destinație în cel mai scurt timp. Cum este posibil? Personalul acestei firme urmează cele mai optime rute de transport, motiv pentru care ajunge în Germania mai repede decât te-ai fi așteptat. Mai multe detalii în acest sens pe tictrans.ro.

TIC Trans îți explică cum trebuie să pregătești un colet pentru livrarea în străinătate

Dacă nu ai mai trimis până în momentul de față colete din România în Germania și nu știi cum să procedezi, nu e nicio problemă! Când vine vorba de transport colete Germania - Romania, TIC Trans se asigură că le pregătești așa cum se cuvine.

Iată ce trebuie să faci mai exact: asigură-te că pachetul tău încape într-o cutie de carton. Aceasta îi va oferi extra protecție pe toată perioada călătoriei. Dacă vorbim de un conținut mai fragil și vrei să fii sigur că ajunge intact la destinație, poți înfășura cutia în folie cu bule sau alte materiale asemenea. În acest fel, chiar și în caz de intemperii, conținutul pachetului tău va rămâne neclintit.

Nu uita de unul dintre cele mai importante lucruri: eticheta cu informații despre expeditor și destinatar. Fără aceasta, pachetul tău nu poate pleca din România spre Germania. Pentru mai multe detalii în acest sens, nu ezita să iei legătura cu personalul firmei.

Afli din timp ce produse nu ai voie să trimiți în colete în străinătate

Există o lista completă de obiecte interzise spre a fi expediate în străinătate. Fie că știai sau nu despre ele, personalul TIC Trans te va înștiința oricum. Așadar, un pachet ce urmează să fie trimis peste graniță nu poate conține droguri, țigări sau alte produse din tutun și nici alcool. Nu ai voie să pui în acesta substanțe chimice stupefiante, explozive sau radioactive, animale vii, mărfuri perisabile, fie de origine animală sau vegetală.

De asemenea, armele de foc sau armele albe, fie ele și decorative, metalele și pietrele prețioase, cecurile cu valoare la purtător sau banii sunt alte produse și obiecte pe care nu le poți pune în coletele pe care le trimiți în străinătate.

TIC Trans livrează coletele tale până la adresa destinatarului

Poate cel mai interesant lucru la firma TIC Trans este faptul că are grijă ca pachetele tale să ajungă până la adresa destinatarului. Așadar, serviciul door-to-door pentru Germania este cel de care trebuie să profiți la maximum.

Cât te costă să trimiți un colet din România în Germania? La TIC Trans costul transportului este calculat în funcție de greutatea și volumul coletelor. Pentru un număr mai mare de colete, prețul va fi personalizat.

Pentru mai multe detalii privind firma TIC Trans și serviciile pe care le oferă, nu ezita să accesezi site-ul oficial tictrans.ro sau să iei legătura cu personalul:

Strada Raciuleni, Nr. 18, Fântâna Mare, Suceava, România

0749 808 484

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe